Position: sygdoms > 2 >

gastrisk band kost

   Beslutningen om at gennemgå gastrisk band kirurgi er en stor liv beslutning , der kræver patienter til at forpligte sig til livsstilsændringer . Patienter skal foretage store kostændringer , fordi en gastrisk band begrænser mængden af mad en person kan forbruge i en tid,

umiddelbart efter operationen


Patienterne er forpligtet til at følge en diæt , der består af omkring 800 to1100 kalorier og 40 til 60 gram protein hver dag . I denne tid , skal patienterne følge denne diæt strengt , drik masser af vand og tage den daglige multivitaminer og mineraltilskud som calcium , jern og zink for at sikre kroppen får den næring den har brug for .

Long-Term Kost


På lang sigt skal patienter med at opretholde en fedtfattig kost med et højt proteinindhold . Det er en god idé for patienterne at forbruge 05:55 små måltider om dagen og holde sig væk fra højt fedtindhold fødevarer helt , da disse fødevarer ikke kan fordøjes ordentligt efter gastrisk band kirurgi .
Patienterne bør fortsætte med at drikke mindst 64 ounce vand om dagen og tager multivitaminer og mineraler for at opretholde en ordentlig ernæring i kroppen .

Foods skal undgås


Gastric band kirurgi drastisk reducerer størrelsen af den mave . På grund af reduktionen i størrelse er der fødevarer , at patienter bør undgå i de tre til seks måneder efter operationen . Disse fødevarer og drikkevarer omfatter hårde , tørre kød , frugt og grøntsager skind , revet kokosnød , fiber grøntsager såsom majs , stegt eller højt fedtindhold fødevarer , sodavand , sødmælk og frisk brød .

Tilføjelse Motion

Ud til at opretholde en specialiseret kost , bør patienter vedtage en øvelse rutine , der består af mindst 30 minutters motionsture mindst tre gange om ugen . Motion kan hjælpe patienterne med at øge deres fysiske kondition og bidrage til at undgå blodpropper og andre sundhedsrisici post-gastrisk band kirurgi .

Specielle overvejelser

Patienter , der vælger gastrisk band kirurgi gå igennem en masse ændringer i deres organer . Det er bedst, at patienterne starter deres post-gastrisk band kirurgi kost på mindst fire måneder før operation . Dette vil give patienterne tid til at tilpasse sig deres kostvaner og vænne sig til deres nye spisevaner i stedet for chokerende deres organer med de ændringer, efter proceduren.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------