Position: sygdoms > 2 >

hemorrhoidectomy teknikker

   Hæmorider , ofte benævnt pæle , er defineret som en tilstand karakteriseret ved hævelser og betændelse i venerne , som er placeret i nærheden af endetarmsåbningen samt lavere rektal regioner . Forskellige faktorer såsom øget belastning i løbet af afføring eller anstrengelse af forhøjet mængde pres på venerne er ofte anset for at være mulige faktorer , der fører til hæmorider . Mayo Klinikken rapporterer, at 50 procent af personer lider af bunker på et eller andet tidspunkt i deres liv . Talrige behandlingsmuligheder findes for øjeblikket til at helbrede den betingelse , dog hemorrhoidectomy er ofte anset for at være det mest effektive .

Hemorrhoidectomy


Hemorrhoidectomy er en behandlingsmetode , der ofte er ordineret af lægerne til patienter , der lider af hæmorider . Hemorrhoidectomy inddeles som regel i to former afhængig af omfanget af krævede operation og alvorligheden af tilstanden af hæmorider . De to former omfatter generelle hemorrhoidectomy og hæftes hemorrhoidectomy .

Generelt Hemorrhoidectomy


Den generelle hemorrhoidectomy Proceduren er den mest almindeligvis gives kirurgiske procedure . I denne metode en lille snit er lavet omkring væv af hæmorider . Så det betændte væv er bundet sammen for at forebygge blødninger og derefter den overskydende hemorrhoid vævene kirurgisk skåret væk. Operationen kan udføres enten under indflydelse af generel anæstesi eller under indflydelse af lokalbedøvelse , afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden . Den kirurgiske procedure varer i ca 1 til 2 timer og i de fleste tilfælde patienten udskrives fra hospitalet samme dag . Men den kirurgiske områder er dækket med medicineret og steriliseret gaze bandager for at forhindre eventuelle infektioner .

Hæftet Hemorrhoidectomy


Hæftet hemorrhoidectomy også almindeligt kendt som hæftning eller sammenhæftes hemorrhoidopexy er en anden form for kirurgisk procedure, som er udført på den enkeltes lider af hæmorider . I denne kirurgiske procedure lægerne blokere blodtilførslen nå hemorrhoid væv og dermed resultere i den endelige tilintetgørende og falde ned af hemorrhoid væv . Operationen er oftest udføres under indflydelse af generel anæstesi . Men processen varer omkring 20 til 30 minutter, og patienten udskrives samme dag fra hospitalet . Hæftede hemorrhoidopexy omfatter generelt mindre mængde af smerte i forhold til den generelle hemorrhoidectomy kirurgiske procedure . Men ifølge en Mayo Clinic undersøgelse , er det blevet konstateret, at hæfte indebærer en større risiko for fornyet sammenlignet med de øvrige hemorrhoidectomy form .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------