Position: sygdoms > 2 >

hvordan man får brystreduktion

  Brystreduktion ( reduktion mammaplasty ) kan ændre dit liv . Der er mange fordele ved at have en brystreduktion . Operationen kan gøre dine bryster mere smuk , symmetrisk og give et tiltrængt løft . Store , tunge og hængende bryster kan være skadelige for din selvopfattelse såvel som forhindrer dig i at være så aktiv som du gerne vil være . Mange kvinder har rapporteret følelse og ser tyndere efter operation .
Hvis du er træt af backaches , nakke og skulder smerter, din bh grave i dine skuldre og dit tøj ikke passer ordentligt , så er du en potentiel kandidat til brystreduktion . Beslutningen om at have kosmetisk kirurgi er ikke en , der bør tages let på . Der er trin, du skal tage , når du planlægger din plastikkirurgi . De er :

Du skal bruge:
En kvalificeret kosmetisk kirurg
. En måde at betale for Brest reduktion kirurgi-sygeforsikring eller finansiering


1

VÆLG en kvalificeret kirurg-. Valg af kvalificeret og særdeles kompetent plastikkirurg er dit første skridt i at have en vellykket brystreduktion . Du bør sikre dig , at din kosmetiske kirurg har den rette uddannelse, erfaring , certificering og mange tilfredse patienter . Vær ikke bange for at interviewe en potentiel kirurg og stille masser af spørgsmål . Er din kirurg en ASPS medlem ? Er hun /han certificeret af American Board of Plastic Surgery ? Gør dit hjemmearbejde og tage en liste med spørgsmål med dig til din første konsultation .
2 .
FÅ din sygesikring selskabet at dække din operation-Den gode nyhed er, at mange sygeforsikringer vil dækning af dine brystreduktion , hvis det er primært til medicinske årsager og ikke kun kosmetisk . Hvis størrelsen af dine bryster årsager du smerter , tale med din praktiserende læge om den medicinske nødvendigheden af en brystreduktion . Sygesikring politikker er forskellige , men de fleste kræver en vis mængde væv , der skal fjernes for at kvalificere sig som lægeligt nødvendigt. Hertil kommer , er pre-certificering , der sædvanligvis kræves .
3 .
finansiere dit brystreduktion-Hvis betaling af en sygeforsikring politik ikke er en farbar vej , mener finansiering af din operation . Du kan tjekke for långivere online , der er villige til at tilbyde dig konkurrencedygtige priser og konkurrere om din virksomhed . Også nogle kirurger har i huset finansiering eller arbejde med en ekstern finansieringsselskab . Bare sørg for at holde øje med renten , når de overvejer et lån til at finansiere din brystreduktion .

4 .
søge støtte-Mange brystreduktion operationer foretages på en ambulant basis , så du har brug for nogen til at køre dig til og fra kirurgi . Desuden vil du blive bedt om at hvile og tage det roligt , så planen om at bede nogen til at bo hos dig for de første par nætter .

gode råd og advarsler


 • Stop rygning , før du skal opereres
 • Må ikke blive påvirketraid at spørge din læge spørgsmål
 • Dobbelttjek alle henvisninger , licenser og certificeringer
 • Diskuter hvis du vil være i stand til at amme efter operationen
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------