Position: sygdoms > 2 >

hvordan man forbereder hjem før hip - udskiftning kirurgi

  Forbered dit hjem , før kirurgi! Gør dit liv nemmere , når du kommer hjem . ! bor alene , det vil hjælpe

Du skal bruge: .
Walker
sukkerrør .
bærbare toliet /sæde riser .
elektriske track /strømstødssikring .

kåbe bælte eller lignende .
velcro .
kopholder .


1 .

Du vil velcro at knytte til dit Walker og /eller sukkerrør , og til din reacher . Så reacher kan knyttes til rollator eller stok , så har du det med dig hele tiden . Også , vedhæfte en stofpose , pung . . . osv. til forsiden af rollator at bære ting med dig . Sætte en lille lommelygte i DER ! Min elektriske gik ! Jeg var glad for jeg havde det .
2 .
Få dine kirurgisk ben i ud af sengen , er vanskelig, ved dig selv. Jeg foreslår, at du har bæltet , at en dragt , for at sige omkring undersiden af foden , med reacher eller lasso fods . Træk derefter foden /benet op med dine hænder med reb i seng .
3 .
Sørg for at du har mere end en reacher , incase du slippe en , kan du hente op med andre , da du ikke kan bøje sig . Kan købe disse på de fleste apoteker . Det bedste jeg fandt var model Sammons Preston Rolyan 1-800-323-5547 . Det er en litle dyrere , men du kan hente papir , piller , mønter . . . osv. . . Tro mig , jeg købte 5 fra et andet selskab , og de fungerer ikke særlig godt .

4 .

Før du går ind for kirurgi , har alt, hvad du bruger på taljen eller inden for rækkevidde i hånden . Har mad -og drikkevarer på top- hylde og mellemstore hylde af køleskabet . Har kan varer , snacks , medicin , toiletartikler på et niveau vil du være i stand til at nå , uden at bøje over og for at bryde 90 graders vinkel . Dette omfatter foder til kæledyr.
5 .
Hvis du har en kat , sted kattebakken på et skrivebord , en tabel . . . osv. . . høj nok , kan du rense kattebakken , placere en stol , at din kat kan komme til boksen , nemt og tog dem til at gøre dette , før du går i. Også , anbringer deres mad og vand op , hvor du kan nå , og vise og uddanne dem til at få det , før du går ind for kirurgi .
6 .

Regnskabsmæssig drikke uden at spilde dem , var det svært at bruge rollator . Find en kopholder , der vil knytte til din rollator , fik jeg en på en bil butik . Vedhæft det på indersiden af rollator hvis det er muligt , så du kan komme igennem doorwells . Også , ændre hjulene på din rollator på indersiden , så du kan komme rundt huset lettere , at optage mindre plads .
7 .
21 " Regel ! Du kan ikke sidde under 21 " , så find stole , der er høje nok til at sidde på , før operation . Jeg brugte en kørestol til sæde i det meste af tiden .
8 .
Elektrisk striben ( Surge Protector ) disse kan hænges på væggen , er der et sted på ryggen , som du kan hænge på et søm . Jeg lagde en af min seng , for telefon afgift , massager , uanset . . . fordi igen , hvis de er på gulvet, kan du ikke bryde 90 graders vinkel
9 .
Få en fejebakke med et håndtag . Hvis du bryder noget eller drop mad osv. . . det er den eneste måde du kan få det hele op . Hvis du spilder noget bruge din reacher med et håndklæde til at rense det op , hvis det er klistret vådt et håndklæde , slippe det på gulvet bruge reacher eller dine gode ben for at rense det op , så tørt med en anden håndklæde , på samme måde .

10 .
Hold en log over din medicin , især hvis du tager smertestillende medicin . Skriv tid og dosis ned , før du tager det , så du ikke glemmer , om du tog det eller ej. Så tage medicin . Hold dette system op, og du bør ikke have nogen problemer med at huske .
11 .
et must! ! Sørg for at du har lavementer ( Klar til brug , latex gratis) på hånden og afføring skyllemiddel . Drik en lille kop sveskejuice i morgen . Smertestillende medicin, kan forstoppe dig . Hvis dette sker for dig , og du ikke har disse ting, du kan ikke gå ud og få dem , da du ikke kan køre endnu . Jeg var nødt til at bruge en kalkun baster og lunkent vand med milded solgt , har jeg ikke gå efter en uge . Jeg anbefaler ikke denne ! Køb lavement .
12 .
har masser af is pakninger, bløde dem er bedre . Flere af mine brød , jeg har bestilt Thermafreeze pakker ( 215 ) 653-000 fik en masse af dem til lidt over $ 20,00 , og de leverede dem . De sender forskellige størrelser , og du kan skære dem til størrelse
13
Tøj-. Du vil blive iført dem sterile hvide slange i mindst 30 dage , de er varme . Jeg afbrød sveder og pyjamas bunde som shorts , i starten er det lettere at tage på korte bukser med reacher derefter lange bukser . T-shirts med lommer , kan du altid at have din mobiltelefon med dig , i tilfælde af en nødsituation . Har tøj du vil være iført på et niveau for nem adgang . Har Slip på sko eller hjemmesko med god skridsikker gummisål.
14 .
Lights lånte mig efter operationen . Har masser af forskellige belysning du kan bruge . For mit næste operation , jeg lægger flere lygter i min stue med pærer med forskellige watt . Ideelt set ville det være fantastisk at have fjernbetjeninger til at tænde lyset og slukke
15
Fødevarer-. have mad , der er til at udarbejde. Har bløde fødevarer , for når du kommer hjem , kan din mave stadig være ked af kirurgi . Jeg holdt yoghurt , hytteost , indiviual kopper frugt , ( bland dem sammen til en ændring) øjeblikkelig morgenmad , boost ( tage dette i morgen kan hype dig op for meget at sove om natten , det gjorde mig ) . Har masser af vand . Medicinen gjorde har tør mund , jeg spiste pop-cykler for denne
16
toliet-. Sørg for at du har en plads riser til din toliet eller en bærbar handicap toliet . Hvis din forsikring ikke betaler for det , så prøv at låne dem , kan du prøve second hand butikker , loppemarkeder . Jeg fik en lignende ny kørestol for $ 30 . på loppemarked . Den toliet riser jeg købte for $ 25 . det var vel at være standard , det ikke passer , jeg skære en del af den nederste del ud , så den passer , hvis du har at gøre dette skal du sørge for dækning , at hule hullet med tape , eller du , hvad der vil gå ind af det . Gross . Jeg vedlagt et reb håndtag til min spand på min bærbare toliet , så jeg kunne smide det af mig omkring 3 dage efter jeg var hjemme , ikke fylde det så fuld at du ikke kan løfte den . Jeg holdt rebet under min hånd , mens du holder på rollator og hvilede spanden på baren i bunden af rollator , på indersiden af rollator , og var meget omhyggelig med ikke at spilde det .
17 .
Badning-Brug for et bad taburet , vil terapeut vise dig bedste måder at komme ind og ud . Skal have en back vasker, jeg brugte den til at rense mine ben og fødder . Du kan få brug for at sætte en udbygning på det , så du kan nå dine ben , jeg sæbede den op og faldt i badekar og gned bunden af mine fødder hen over det at vaske mine fødder . Tag en reacher i brusebad med dig . Mine ben og fødder var så tør , jeg brugte en grunee , ( netto-bruser-ball-scrubber ) , satte lotion over hele det og brugte reacher til at sætte lotion på mine ben og fødder . Jeg havde et problem med bunden af fødder , så jeg faldt det på gulvet og gned mine fødder hen over det
18
Shaving ben-. Jeg tog et træ Dall og knyttet den til min razor , sætte barbering creme på med grunee og din reacher . Jeg prøvede det hårfjerning creme , som jeg brugte før operationen uden problemer , men jeg fik brænder alle gennemsnit mine ben . Så sidstnævnte fungerede bedre for mig . (dette er efter din 30 dage for at bære slangen )
19 .
Bare husk det! Du vil komme igennem dette. Jeg håber, de ideer, jeg har givet dig , vil gøre det lettere for dig at tage vare på dig selv . Jeg var nødt til at regne det hele ud , efter at jeg allerede var hjemme , med meget lidt hjælp . Held og lykke !

gode råd og advarsler


 • Jeg ville ønske jeg ville have vidst disse ting før min første operation , især rebet trick for at løfte dit ben og velcro til holde alt, hvad jeg har brug for rækkevidde. Line af venner , familie og naboer , før hånden , sæt datoer og tidspunkter med dem , eller du kan ende med at blive ved dig selv , som jeg var .
 • Du vil stadig brug for hjælp til somethings , kan du ikke løfte eller bøje . Du vil ikke beable at få slangen på ryggen af dig selv . Bryder ikke , at 90 graders vinkel !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------