Position: sygdoms > 2 >

hvordan man informerer familie og venner på sundheden af en elsket en

  Tragedie træder så mange menneskers liv på daglig basis . At lære at håndtere , hvordan man deler nyheder, og hvordan du opdaterer venner og familie kan virke som en sådan udfordring . Efter min mand og jeg var i en nær dødsulykke for et år siden , var en proces, der startede så venner , familie , kirkens medlemmer , og enhver, der gerne ville have en opdatering , så bønner kunne fortsætte blev startet .

Du skal :
computer


1
Sådan opdaterer familie og venner , når tragedien strejker , og hvordan du opdaterer dem på sundhed og velvære på den person eller personer . involverede kan være lige så nemt som at få på din computer , skrive opdateringer , og derefter informere dem, du gerne vil dele med den web-adresse . Hvorvidt en ulykke indtraf , eller en familie eller en ven er blevet offer for kræft , hjerte problemer , eller et væld af andre mulige begivenheder , der er sundhedsrelateret kan være svært at relæ . Vælg en person at være " en "for at opdatere journaling , således at oplysningerne forbliver konsekvent , samt kontaktperson .

2 .
i din web browser type www. caringbridge . org . Øverst på siden vil der være mange muligheder , skal du klikke på oprette en hjemmeside . Fordelen ved at gøre denne form for journal er, at du er så i stand til at holde sammen med sine kære , når der er en krise . Når en krise opstår , vil dette format skære ned på flere kontakter og giver dig mulighed for at fokusere på krisen ved hånden .
3 .
Du vil følge enkle instruktioner fra at vælge en skabelon og personliggøre din webside , til at downloade billeder af din elskede og familiemedlemmer . Det har været en vidunderlig og helingsproces for vores familie , og har gjort det muligt for os at tidsskriftet vores sundhed fremskridt , og hvordan tragedien har påvirket os følelsesmæssigt /fysisk /økonomisk , og er en stor forum for elskede at vise deres støtte ved at lade budskaber om opmuntring og kærlighed i gæstebog . Bønner til alle , der lider tragedie , men med denne proces vil du finde helbredelse . Happy journaling . . .

gode råd og advarsler • Tidende så ofte som du ønsker , hvis der i den hospital, vil din hjemmeside være i stand til at få adgang .
 • Personlig kontakt information kan tilføjes , samt at fremme forskellige organisationer. dvs . American Cancer Society , American Hearth Association , sygehuset , der har givet sig . . . . . listen fortsætter . . . . .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------