Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan bo hydreret efter WLS

  Jeg havde WLS omkring 20 måneder siden , og jeg boede gennem denne prøvelse , og tænkte jeg ville videregive nogle vigtige info

Du skal bruge: .
viljestyrke
vedholdenhed .
sukker fri popcilcles .
sukker fri jello .

isterningebakker .


1 .
Efter WLS er det meget svært at holde tingene ned og svært at holde hydreret . Jeg er sikker på at du sikkert allerede har en komfortabel plads du sidder , som en hvilestol eller en behagelig stol , fordi fladt i sengen isnt meget der sker på dette punkt . Sørg for at du har et bord ved siden af din comfy sted for ting , du har brug for.
2 .

Jeg havde en frygtelig tid på at forsøge at holde hydreret ! Jeg lærte hurtigt , at gøre det anderledes hver gang du har brug for noget i munden . Prøv sukker fri popcicles , De er GOOOOOD og måske prøve jello lavet slags svage og sat i is bakker så du har noget velsmagende og koldt at sutte on. Also almindeligt isterninger er gode tider også.
3 .

Prøv at have en af disse ting ved din comfy sted på alle tidspunkter . Vand med smag er også godt , du kan altid fryse dem også i isterningebakker . Bare holde væskerne i gang gør ikke noget, hvis du er nødt til at drikke det ot at tygge den , væsker en lille smule hård på dette tidspunkt .

gode råd og advarsler


 • DO ikke give op ! Holde på det !
 • IKKE drikke noget med kulsyre ! Gør ikke noget, hvis ya gør en sodavand is sodavand karbonering er der stadig !!!
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------