Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan vide , om lap - band er det rigtige valg

  Jeg havde lap-band kirurgi i september 2006-Jeg har haft enorm succes ( tabt 150 pounds ) men jeg har hørt " skrækhistorier " af mennesker , der ikke gør. I denne artikel vil jeg dele mine erfaringer og forhåbentlig hjælpe dig med at gøre denne vigtige beslutning

Du har brug for ! .
kirurg anbefalinger
modet /bestemmelse .
støttende familie /ægtefælle .1 .
træffer beslutningen om at have vægttab kirurgi , er et stort skridt for mange . Det er klart, at omkostningerne er et stort problem -nogle forsikringsselskaber dækker lap-band kirurgi , hvis du er overvægtig med et vist beløb , vil andre dækker det baseret på medicinske tilstande ( højt blodtryk , søvnapnø , ect ) Den første ting at gøre , er at se, hvad din forsikring vil kræve , kan du gøre dette selv , hvis du ikke kender om at få den operation , det kan hjælpe dig gøre din beslutning .
2 .
Hvis din forsikring ikke dækker den operation , du har stadig muligheder . Mange af de kirurger , der udfører denne operation vil arbejde ud betaling planer med dig-se , hvad dine muligheder er .
3 .

jeg varmt anbefale at finde en god dr . Jeg mener afgjort , at min succes er på grund af min fantastiske kirurg . Sørg for at du gør din forskning , vær ikke bange for at bede om henvisninger , det er dejligt at snakke med nogen, der har været igennem processen . De fleste kontorer tilbyde seminarer kan du deltage gratis !
4 .
Vær ikke bange for de ting, du hører om lap-band . Alle er anderledes ! Jeg var bange for, at jeg aldrig ville være i stand til at have en sodavand igen, men jeg kan . du vil bare nødt til at se , hvordan du føler og hvad fødevarer /drikkevarer fungerer bedst for dig . Den store ting om bandet er , at det er indstilleligt !
5 .
Når du har valgt et dr . og taget beslutningen , du måtte have til at fuldføre en række prøver før planlagt operation ( dette skyldes større for forsikringsformål-søvn studie , stress test , mental evaluering , mv. ) Det er frustrerende at planlægge og gøre alt dette, men det vil være det værd . ( Hvis du er noget , som jeg var , bare at gøre de første telefonopkald var skræmmende , så disse tests var endnu mere smertefuldt , stresstesten var den værste-mit selvværd var så lavt, at ridning en motionscykel foran en sød , mager sygeplejerske var ydmygende , men jeg gjorde det , og så kan du ! )

6 .
Når alle testene er gennemført, er det tid at planlægge operationen . To uger før operation , vil du være på en flydende diæt . ( Gå ikke i panik , kan du gøre dette ) Det er meget vigtigt, at du følger din DRs instruktioner for pre- op kost . Dette er en anden grund jeg tror, at min operation gik så godt , jeg altid gjorde præcis som jeg fik at vide . Jeg var kommet så langt , havde jeg ikke lyst til at sprænge det ! De to ugers diæt er vanskeligt , fordi du ikke har noget at stoppe dig fra at spise og dine sultne-tydeligvis selvkontrol er ikke en af vores stærke punkter eller vi nok ikke ville være i denne situation til at begynde med ! Det er ok , den er kun 2 uger, og det vil gå ved hurtigt (for nogle tilsat inspiration , mistede I 13 pounds de første to uger! )
7 .
selve operationen var virkelig simpelt . ( jeg havde allerede haft 3 børn -2 c-sektioner-så i forhold til , at det var en cakewalk ) Vi gik tidligt i , skulle få en IV og blev sat til at sove , bare huske, at hjul ind i stuen og falder i søvn . Da jeg vågnede jeg vidste ikke det var sket , så jeg følte, hvor ondt min mave var . Efter du er vågen , de vil gøre en x-ray for at sikre, at alt ser ud lige-du får forskrifter for kvalme og smerter , og du er godt på vej .
8 .
af dagen og aftenen efter operationen var lidt ru for mig-jeg var syg næsten hver time-ikke sikker på , om medicinen gjorde mig syg eller operation, men jeg var ikke rigtige stor , at første nat . Når den sygdom gik jeg var bedre en lidt øm , men ikke så slemt . Du er stadig på et flydende kost efter operationen , og du gradvist arbejde i rørstrømsk fødevarer .
9 .
Når bandet er først bragt på maven , er der ikke væske i det , det er dybest set et hult rør rundt om maven . Fordi din mave er hævet bandet er naturligvis lun . Du har ikke væske tilsættes indtil 2 uger efter operationen , det vil sige når du går i til din første fyld . De vil tjekke dit band med x-ray og tilføje nogle væske ( formentlig halv cc ) Efter den første fylde dig i stand til at begynde at spise fødevarer , tygge godt og stoppe når den er fuld . Du vil være i stand til at gå i hver måned eller deromkring , og få udfylder om nødvendigt-fra dette punkt er det op til dig, hvor meget væske du føler du har brug for . Jeg gik kun i et par gange og så ikke gå tilbage i 2 år . Jeg var i stand til at tabe sig på en normal og naturlig tempo ( ca. 10 pounds en måned ) Som jeg sagde tidligere , er det anderledes for alle , men det virkede vidunderligt for mig og øget min selvtillid 100 %

Tips og Advarsler


 • Hvis du bor i Texas , i nærheden af DFW områdebaserede jeg brugte Dr. Marsden with Metroplex Lapband og elskede dem !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------