Position: sygdoms > 2 >

menneskelige mandlige kastration procedurer

   Kastration er fjernelse af mandlige testikler , hvilket resulterer i sterilitet , nedsat seksuel lyst og hæmning af sekundære kønskarakterer såsom hårvækst og dybere stemme . Kastration hos mennesker er undertiden nødvendig for visse cancer- forebyggelse eller som en straf eller afskrækkelse til seksualforbrydelser

Årsager og Historie


I 1990'erne nogle stater betragtes som obligatoriske kastration for gentagne seksuelle rovdyr , enten gennem kirurgi eller kemikalier . Ideen var , at børnelokkere ikke ville fortsætte deres forbrydelser , hvis kastreret . Modargumenter , dog , at ikke alle seksuelle lyst mindskes med kastration , og heller ikke nødvendigvis afskrække andre kriminelle valg . Seks stater tillader eller kræver kemisk kastration for gentagne seksuelle krænkere . Få andre vestlige lande tillader den procedure, som en straffende effekt .
Andre årsager til kastration kan nævnes, at det nedsætter blodgennemstrømningen og medfører død af endotelceller , som kan nedsætte risikoen for prostatakræft . Fjernelse af en kræftsvulst testikler er standard procedure for at forhindre spredning af testikelkræft . Nogle gamle religiøse sekter har også brugt kastration som en indikator for trofasthed og nogle mænd ønsker at være kastreres at påvirke deres humør og mentale tilstand

Kemisk Kastration


under lægeligt tilsyn, anti-androgen medicin , f. eks cyproterone . Er injiceret under et multi -ugers behandling . Androgener er hormoner som testosteron , der udvikler og vedligeholder maskuline primære og sekundære kønskarakterer . Med lavere testosteron niveauer , vil de fleste mænd oplever nedsat sexlyst , ophidselse og seksuelle tanker . Om seksuel lovovertrædere , er Depo-Provera , en gestagen skud , der anvendes . Kemisk kastration fjerner ikke testiklerne , og hvis den kemiske behandling afbrydes , kan testosteron og sædceller produktion genoptage .

kirurgisk kastration


I kirurgisk kastration , en kirurg gør et snit i pungen og trækker ud sædlederen kanalen indtil testikel er helt åbent . Sædlederen er knyttet , og skæres , så testikel er fjernet . De resterende sædlederen lægges tilbage i pungen . Så lægen masker op indsnit . Samme procedure gentages for de øvrige testikel .

Burdizzo Kastration

Brugt ofte af kvægfarmere , en burdizzo er en tang-lignende enhed , der knuser sædlederen og arterier til testiklerne . Når blodforsyning afsluttes, testikel begynder at dø . Når døde , er testikel optages i kroppen og manden er steril . Denne proces er ikke brugt medicinsk i de vestlige lande , men nogle mænd , som har ønsket at kastrere sig selv har brugt denne proces . Risikoen er , at hvis vas deferns ikke er helt knust , nerveskader er fælles . Dette er en meget smertefuld procedure , smertestillende medicin er nødvendige for en eller flere uger

Banding og Skæring

Igen , ikke brugt medicinsk , banding steder en meget stram elastik rundt om toppen af pungen og derefter området . under bandet er skåret , herunder testikler og scrotum , bandet tilskynder forsegling af såret . Dette er en farlig procedure , kraftig blødning kan opstå , hvis skæring er upræcis , som kræver omgående nødhjælp opmærksomhed .

efterbehandling

For mænd der udsættes for medicinsk kastration , vil en læge ordinere smertestillende medicin til kirurgiske procedurer og lejlighedsvis anti-kvalme medicin til kemisk kastration .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------