Position: sygdoms > 2 >

negative resultater fra mave reduktion kirurgi

   Mave reduktion kirurgi udføres ofte på dem, der er alvorligt overvægtige og har brug for at tabe en betydelig del af vægten . Der er en række overvægtige kirurgi for at hjælpe støtte i vægttab , men de to mest almindelige er gastric bypass og skød band kirurgi . Begge disse procedurer støtte i vægttab ved at begrænse fødeindtagelsen . Gastric bypass kirurgi er en ekstrem procedure , der involverer at skære toppen posen i maven og-omlægninger i tyndtarmen til den lille pose . Skødet Bandet er mindre invasiv og involverer placere et band rundt om toppen af maven med henblik på at begrænse fødeindtagelse . Begge har positive aspekter til dem , men har også potentielt negative virkninger

Du skal bruge: .
antibiotika
Receptpligtige smertestillende medicin .
Oral behandling enheden .
Kolde omslag eller is pack .
Varmepuden .

Kvalme og opkastning


Kvalme og opkastning er en fælles negativ effekt efter at have mave reduktion operation . Disse negative effekter normalt forekommer to til tre måneder efter operationen , mens den nyligt mellemstore mave er at vænne sig til en ny kost . Ofte , kvalme og opkastning på grund af at spise for hurtigt , spise store bid , og ikke tygge mad ordentligt . Spise en stor mængde mad på en gang , fylder maven for hurtigt og vil forårsage en for at kaste op . Indtil maven har justeret , være opmærksom på tegn , der viser fylde såsom tryk , ubehag i brystet , og smerte . Når disse tegn er til stede , er det tid til at stoppe med at spise . Spise langsomt vil også sende et signal til maven , at det er fuldt ud; visse fødevarer vil medføre maveproblemer. Når du bestemme, hvilke fødevarer forårsage kvalme og opkastning , undgå dem og prøve at spise på et andet tidspunkt .

Food Intolerance


Foods , der var ofte spist før fedmekirurgi ikke længere kan tolereres , og er nødt til at langsomt blive indført igen når maven bliver justeret til fast føde . For de første par uger efter operationen , undgå pasta og brød . Pasta og brød kan danne en blokering for posen stikkontakt . Fødevarer som kød og pizza bør undgås for to til tre uger efter operationen , da disse fødevarer kan gøre dig syg . Visse grøntsager , som blomkål og broccoli , forårsager dårlig gas smerter efter mave reduktion operation og bør undgås i de første par måneder efter operationen .
Patienterne kan ofte undgå disse gener ved at begynde med en diæt af væsker , især den første to uger efter operationen . Når fast føde er indført , spise langsomt og erkende , hvilke fødevarer forårsage ubehag og undgå dem . Undgå også at fødevarer, der er højt indhold af sukker .

Dehydrering


Mave reduktion kan forårsage dehydrering i en række forskellige måder . Opkastning forekommer efter operationen , indtil maven justerer , især når fødevarer er indført . I løbet af denne tid , kan dehydrering forekomme . Også , ikke får nok væske efter operationen kan medføre en til at blive dehydreret . I de første par måneder efter operationen , er det vigtigt at drikke mindst to liter væske dagligt . Dehydrering og opkastning kan få kroppen til at miste vigtige vitaminer og elektrolytter . Sommetider svær dehydrering opstår , og når dette sker IV væsker er givet , samt vitaminer til at genoprette , hvad der var tabt .

Dumping

Dumping er et syndrom , der ofte opstår efter fedmekirurgi . Dumping opstår, når indholdet af maven hurtigt tomme ind i tyndtarmen . Dumping syndrom sker der, når alt for meget sukker , fedtet , eller stegt mad indtages . Symptomer på dumping syndrom er kvalme , diarré , svedtendens og mave kramper . Det anses ikke for et alvorligt sundhedsproblem efter operationen , men det vil forårsage en person til at føle forfærdeligt , og normalt bliver nødt til at lægge ned, indtil det går .

Forstoppelse

Forstoppelse er en almindelig negativ effekt efter mave reduktion operation . Forstoppelse opstår, fordi maden er fordøjet langsomt forårsager mindre og færre afføring . For at tage sig af forstoppelse , øget væskeindtagelse . Spis fødevarer med et højt fiberindhold , grøntsager og frugter . Udvikle en rutinemæssig øvelse program . Hvis ingen af disse metoder hjælpe med at lindre forstoppelse , så en afføringsmiddel anbefales og bør tages i henhold til lægens ordrer .

Overdreven Skin

fedmekirurgi vil få mange mennesker til at tabe sig hurtigt på grund af mindre fødeindtagelse . Pounds begynder at smelte væk , og mens det er spændende for patienten , en negativ effekt af hurtige vægttab er ekstra hud . Områder, der er hårdest ramt af overdreven hud er arme , mave , lår , og bryster . Folk bliver ofte selv bevidste om deres overskydende hud , og desuden kan en overdreven hang hud også forårsage udslæt , ubehag og begrænsninger . Motion vil tone nogle af huden , men et flertal af patienterne vil se på kosmetisk kirurgi som en potentiel løsning.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------