Position: sygdoms > 2 >

risici med lap - band kirurgi

   Lap-band kirurgi er en metode til at forsøge at opnå vægttab . En lap band er placeret rundt om maven til at skabe en mindre pose , så patienten til at føle sig bedre efter at have spist . En nylig amerikansk undersøgelse , fandt imidlertid, at 88 procent af de 299 patienter i undersøgelsen havde nogle bivirkninger relateret til operationen . Nogle bivirkninger kan være livstruende eller ønsker yderligere operation

Blodpropper


Patient kan udvikle blodpropper på grund af anæstesi eller kirurgi. Blodpropper kan være livstruende eller fatale .

skred


I nogle tilfælde skød bandet glider fra sin placering , og dette kan forårsage kvalme , opkastning og en begrænset evne eller manglende evne til at tage i fødevarer eller væsker. Maven kan også miste sin blodforsyning .

Infektion


En infektion kan udvikle rundt om skødet band eller på havneområdet , som er der, hvor lægen kan tilføje eller fjerne saltvand til at stramme eller løsne skødet band . Infektion i disse områder kan kræve yderligere operation .

Gastric Perforering

En tåre i maven væggen , som U. S. undersøgelser tyder på sker i omkring 1 procent af patienterne , kan resultere i yderligere kirurgi til at reparere brudstedet .

Afvisning

Selvom det er sjældent , ikke muligheden eksisterer , at en patient krop vil afvise skødet band . Dette er grunden til følge besøg på din læge er afgørende for at kontrollere for eventuelle spørgsmål i forbindelse med operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------