Position: sygdoms > 2 >

risikoen for spinal fusion

   Selv om spinal fusion kan være effektiv i behandlingen af smerter , der er risici , der er vigtige at være opmærksom på før overvejer spinal fusion som en behandlingsmulighed . Kirurgen vil vurdere en persons egnethed til en sådan procedure

Rygning og helbredstilstande


Patienter der ryger ofte har en større risiko for komplikationer for spinal fusion og kan have en mere vanskelig opsving . Mange spinal fusion patienter er forpligtet til at stoppe med at ryge for et par måneder før kirurgiske indgreb for at mindske risiciene . Succesrate er ofte lavere for dem , der er overvægtige , såvel som for dem, der ryger , er diabetiker eller har andre medicinske problemer .

Smerter ved Donor Bone


Nogle patienter har smerter på det sted, hvor donor knogle efter kirurgi , hvilket kan indebære infektion eller nerveskade . Dette skyldes ofte skruerne , plader eller andre emner , der anvendes til at smelte hvirvlerne .

nerveskader


Andre komplikationer kan indeholde nogle nerveskader , især med operationer involverer lænden , men dette sjældent sker .

Mislykket Kirurgi

Nogle mennesker lider også af mislykkedes kirurgi og fortsætte med at leve i smerte , men sandsynligheden for dette øges med fusioner af tre eller flere niveauer af ryghvirvler . For nogle patienter kan hvirvlerne ikke smelter sammen efter operation eller der er potentiale for svindel, til at migrere og kræver en ny operation .

Generelt Komplikationer

Selv om der er en chance for komplikationer , de ikke forekommer ofte og kan ske med enhver operation . Komplikationer er muligt med alle typer af kirurgi og omfatter blødning , infektion og komplikationer med anæstesi .

Overvejelser

Det er vigtigt at være veluddannet om sådan en medicinsk beslutning og stole på din kirurg . Ved at følge kirurgens anbefalinger, efter din operation , har patienterne en større chance for en vellykket inddrivelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------