Position: sygdoms > 2 >

skulder artroskopi procedurer

  

Du skal bruge:
rollator
. sukkerrør .
bærbare toliet /sæde riser .
elektriske track /strømstødssikring .
kåbe bælte eller lignende .
velcro .
kopholder .

skulder artroskopisk kirurgi


Med artroskopisk kirurgi , kirurgen arbejder på skulderleddet gennem bittesmå snit . Den artroskop er blyant-tynd og udstyret med en linse og en lyskilde . Når det er blevet indsat i et af de snit , kan kirurgen se indersiden af din skulder på en skærm . Yderligere indsnit er som regel lavet under operationen processen for at indsætte nødvendige instrumenter til at foretage reparationer . Operationen foretages normalt som en ambulant procedure og kan udføres i henhold til regionale eller generel anæstesi .

artroskopisk kirurgi Reparationer


artroskopisk kirurgi kan bruges til at glatte ru knogle overflader , som kan skyldes gigt . Samt , kan det bruges til at reparere fælles ustabilitet . Normalt er fælles ustabilitet forbundet med bolden del af skulderleddet har været forvredet ud af stikkontakten , normalt på grund af nogle skader eller traumer . Desuden kan artroskopisk kirurgi bruges til at reparere nogle rotator cuff tårer . Under artroskopisk kirurgi , kan kirurgen vedhæfte en sene eller bringe kanterne af muskler sammen . Også , impingement syndrom , kan coracoacromial ligament skal skæres , og under del af knoglen barberet .

Surgery Procedure


Efter anæstesi administreres , vil patienten blive placeret for kirurgi . Typisk vil en af to positioner der skal anvendes . I den første . patienten lænes som i en græsplæne stol I det andet ligger patienten på hans side med hans arm i trækkraft . Armen er renset , prepped og draperede for kirurgi . Små snit ( 1 /2 tommer til en tomme ), er gjort til skulderen . Kirurgen indsætter lille plastikrør ind i indsnit . Det artroskop vil blive indsat i et af disse rør . I de øvrige rør , der er specielt kirurgen indsætter instrumenter beregnet til at fjerne betændt væv , lægger suturer til knogler eller reparere beskadigede sener og tårer . Efter alle værktøjer og rør er fjernet , kirurgen lukker op indsnit og wraps området i en steril forbinding . Skulderen er så immobiliseret af en slynge eller startspærre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------