Position: sygdoms > 2 >

tips om medicinske procedurer

   Gennemgår en medicinsk procedure kan angstprovokerende for dig eller ej, afhængig af dit syn og kompleksiteten af proceduren . Men uanset hvilken type procedure du har der er ting du kan gøre for at sikre , at alting går så glat som muligt . Ved at følge lægens anvisninger og at du har en støttende miljø , vil du finde dig godt forberedt

Høring .


Når din procedure er planlagt , Deres læge bør se dig til en konsultation . På dette møde vil du blive informeret om alt, hvad der er ved at finde sted, og anvisningerne på , hvad du skal gøre for at forberede din procedure samt hvad du kan forvente med hensyn til inddrivelse . Dette vil være det bedste tidspunkt for dig at stille spørgsmål og være sikker på du forstår alt, hvad der er ved at ske , og hvad der forventes af dig . Vil du ønsker at tage noter , hvis der er specifikke ting du skal gøre , såsom at undgå fødevarer eller tage medicin . Hvis du finder medicinske procedurer overvældende , medbringe en ven eller et familiemedlem til din konsultation for støtte og til at hjælpe dig at huske alt hvad du behøver at gøre .

Følg Instruktioner


Det er vigtigt, at du gøre, hvad din læge fortæller dig at når det kommer til at forberede en medicinsk procedure , især når det indebærer at tage medicin , undgå medicin , eller undgå fødevarer . Mange gange en læge vil ordinere et kursus af antibiotika forud for en procedure og bede dig om at begynde regime flere dage før den planlagte udnævnelse . Hvis du gør det, vil hjælpe med at forhindre infektion og kan være nødvendigt at fjerne bakterier , så proceduren kan udføres sikkert . Ikke at tage ordineret antibiotika kan forhindre dig i at have en planlagt procedure eller medføre, at du bliver syg .

støttende miljø


Sørg for at tage de nødvendige skridt til at forberede din procedure ved at justere aspekter af dit liv . Du kan reducere stress i en procedure ved at sikre, at du tager rigelig tid ud af at arbejde for genvinding og har en ordentlig støtter som familiemedlemmer og venner til at hjælpe dig under din opsving . Folk kan støtte ved at give kammeratskab samt hjælpe dig med opgaver, du måske ikke være i stand til straks at vende tilbage , såsom rengøring , indkøb og pasning af små børn eller dyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------