Position: sygdoms > 2 >

udgifter til brystreduktion

   Brystreduktion eller reduktion mammaplasty , er en kirurgisk procedure , der anvendes til at lindre patienter fra smerter forbundet med tunge bryster . Dette opnås ved at fjerne overskydende fedt , grandular væv og hud til at skabe en størrelse og form , at bedst passer til patientens krop . Omkostningerne ved operationen kan variere baseret på en række faktorer , så det er bedst at modtage en gennemgang og evaluering af lægen til at bestemme de faktiske omkostninger for kirurgi

spændvidden


Som en generel regel , kan brystreduktion vifte overalt fra $ 5. 000 til $ 10. 000. Omkostningerne kan variere fra det tilknyttede gebyrer , teknik, der anvendes og placering af kirurgi , blandt andre faktorer . Desuden kan omfanget af proceduren , såsom omforme brystvorten område eller overdrevne væv fjernelse og repositionering , øge omkostningerne .

Associated Omkostninger


En række gebyrer i forbindelse med kirurgi kan køre koste op eller ned , afhængigt af anlægget og læge arrangementer . Disse afgifter kan omfatte hospital føler , kirurg honorar , anæstesi og ekstra faste omkostninger. Typisk , gebyrer og anæstesi spænder fra $ 1. 000 til $ 1. 500 og anlæg gebyrer spænder fra $ 500 til $ 2. 000. De resterende Gebyrerne er typisk kirurg gebyrer og indirekte omkostninger .

Forsikring


På grund af det faktum, at brystreduktion ofte lindrer ryg, nakke og skulder smerter, mange forsikringsselskaber vælge at dække udgifterne til operationen . Den medicinske betegnelse for usædvanligt store bryst vækst (skal bruges i drøftelser med forsikringsselskaber ) er macromastia . Den plastikkirurg skal gå gennem forhåndsgodkendelse evalueringsproces , som består i at vise bevis på, at ryg, nakke eller skuldersmerter har resulteret fra store bryster .

Bevis for behandling

For at fuldføre forsikring godkendelsesprocessen , skal kirurgen godtgøre , at behandling i form af kirurgi var en succes . Kirurgen skal kunne bevise , at operation har efter al sandsynlighed lettet smerten . Dette bevis er typisk fastsat efter operationen i form af dokumentation henviser til den mængde væv fjernes under operation og de forventede resultater .

Ekspert Insight

Undgå fristelsen til at vælge den laveste pris til rådighed for din operation . Ofte gange , en lav pris brystreduktion også korreleret til lav kvalitet eller mangel på erfaring på området . Når en procedure bærer en højere pris , er det typisk , fordi kirurgen er særlig dygtige eller betragtes som en ekspert med proceduren . Husk på, at de ekstra omkostninger rent faktisk kan betale sig , når yderligere opfølgningsbesøg eller korrigerende kirurgiske procedurer er ikke påkrævet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------