Position: sygdoms > 2 >

virkningerne af alkohol på en levertransplantation

  

Hvad er det Lever gøre?


Leveren , den største organ inde i kroppen , fungerer som kroppens filtrering enhed . Dens funktioner omfatter opbevaring næringsstoffer stammer fra fødevarer , bygge kemikalier er nødvendige for en sund krop , fjerner affald fra blod , og balancering af kroppens kemikalier. Generelt forynger leveren efter midlertidig skade . Overdrevent alkoholforbrug permanent skader leveren og reducerer dets evne til at bearbejde stoffer passerer gennem det . Hvis ikke-invasive behandlinger ikke korrekt leverskader , læger anbefaler levertransplantationer . Alkohol kan have en negativ indvirkning på en levertransplantation.

Ikke-alkoholrelaterede levertransplantationer


Leveren nedbryder alkohol , så virkningerne af alkohol på en levertransplantation er negative , især i de første par måneder, da leveren er ved at komme fra proceduren . Indtagelse af alkohol sætter en ekstra belastning for nye lever . Den britiske Lever Elsparefonden siger , at en levertransplantation helt må helbrede sygdomme som Wilson 's sygdom eller alfa -1- antitrypsinmangel . Folk kan forbruge moderate mængder af alkohol , hvis de ikke oplever negative reaktioner på medicin og deres læger føler, at det er sikkert at drikke . Levertransplantationer behandle tilstande hepatitis B og C , så fordi de kan gentage sig , alkoholforbrug kan ikke anbefales.

Alkoholrelaterede levertransplantationer


Virkningerne af alkohol på levertransplantationer er nødvendige på grund af alkoholmisbrug er mere livstruende . Disse effekter opstår , fordi patienterne har behov for immuno-suppressant narkotika og en lille mængde alkohol skader transplanteret lever . Mennesker, der lider af afhængighed kan beskadige ny lever , hvis de tilbagefald i alkoholisme og begynde negativ adfærd som at glemme medicindosering , springer lægebesøg og negligerer sundhed . Den britiske Lever Elsparefonden siger, at nogle læger kræver , at levertransplanterede underskrive en aftale om, at de vil forblive alkohol fri efter operationen . For at forblive alkohol fri , kan levertransplanterede finde en støttegruppe , søge rådgivning og danne en støttende netværk af venner og familie .

Hvad Alkohol-Free eller lavt alkoholindhold Drinks ?

Selv alkohol-fri og lav-alkoholholdige drikkevarer medføre negative virkninger efter en levertransplantation for mennesker med alkoholproblemer . Disse drikkevarer narre hjernen til at tro, at alkohol er ved at blive spist. Erhverve en smag for alkohol kan forårsage alkohol cravings at dukke op igen , hvilket fører til kronisk drikke . I sociale situationer , undgå drikke , der indeholder små mængder af alkohol , selv om disse drikkevarer er skjult af frugtsmag juice . At forebygge tilbagefald , stick med drikkevarer som vand , te , kaffe og frisk juice .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------