Position: sygdoms > 2 >

Hvor meget koster fedtsugning koste ?

   Fedtsugning er en populær kirurgi procedure , der indebærer fjernelse af overskydende fedtvæv fra undersiden af huden , som regel til kosmetiske formål . Denne operation er ofte et alternativ til diæt og motion . Folk kan vælge at få fedtsugning på næsten ethvert område af deres krop . Selvfølgelig er kirurgi dyrt , men afhængig af mange faktorer , kan du ende med ikke at bruge så meget som du troede

Kropsområde


Prisen for liposuction vil variere afhængigt af område af kroppen , hvor du ønsker at få operationen . Her er en liste over populære områder af kroppen , og den gennemsnitlige pris interval for fedtsugning :
Ydre lår : $ 1. 600 til $ 5. 000
inderlår . $ 2. 000 til $ 5. 000
Hofter /Talje : . 1. 600 $ til $ 5. 000
Abdomen : . $ 3. 000 til $ 7. 500
Arms : . $ 1. 500 til $ 5. 000
Chin /Kinder /Hals : . $ 2. 000 til $ 4. 500
Bryst : . $ 3. 000 til $ 7. 500.
Tilbage : $ 1. 500 til $ 4. 000
Bagdel : . $ 1. 500 til $ 4. 500

Gennemsnitlige omkostninger


Tro det eller ej , kan de gennemsnitlige omkostninger ved liposuction være meget overkommelig . Ifølge Consumer Guide til plastikkirurgi, er det nationale gennemsnit omkring $ 4. 000 for et område af kroppen .

Beliggenhed


Prisen for denne operation vil variere betydeligt ved , hvor du planer om at få det gjort . For eksempel vil en praksis der ligger i New York City koster betydeligt mere end en rurally beliggende praksis i Arkansas

Faktorer

Disse er fælles faktorer , der bestemmer , hvad prisen for en fedtsugning procedure vil blive : . tålmodig størrelse , der opererer værelse gebyrer , anesthesiologist 's serviceafgifter , mængden af tid og krævede kræfter og lab gebyrer .

Andre variabler

Prisen for fedtsugning er også bestemt af , hvilken type procedure , er kønnet på patienten , hvor længe lægen har været praktiserende og hvor mange områder bliver gjort på samme tid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------