Position: sygdoms > 2 >

Hvor meget ved næsen arbejdspladser koste ?

   Når nogen er utilfredse med deres næse kan de gennemgå næse kirurgi ( næsekorrektion ) at rette , omforme , ændre længde og generelt forbedre dens generelle udseende . Det er dog ikke alle rhinoplasties udelukkende udføres af æstetiske grunde . Sommetider mennesker har proceduren for at løse vejrtrækningsproblemer eller at korrigere en fødselsskade . Omkostningerne ved , hvad der er normalt betegnes som en næse job , kan således i høj grad svinge

Rhinoplasty


Under en næsekorrektion i ben og brusk under huden er ændret. I de fleste tilfælde en kirurg vil gøre et snit inde i næseborene eller i septum , som ligger mellem næseborene . Knoglen eller brusk vil enten blive klippet eller stødte op . Når en ændring i næsen er beregnet til at være hårfin, kan en kirurg indsamle brusk fra dybt inde i næsen eller muligvis fra øret . Når næsen er at blive ændret drastisk , kan implantater eller knoglegraft udnyttes .

Udgifter til Rhinoplasty


Prisen på en næsekorrektion spænder fra $ 3. 000 til $ 8. 000. Omkostningerne vil variere afhængigt af , hvor i USA operationen finder sted , den ekspertise kirurgen , hvad enten det udføres på et hospital eller kirurg kontor og omfanget af ændringerne til næsen .

Cost Variable


Den komplicerede en individuel næse operation vil gøre en forskel i omkostningerne ved proceduren. En mindre korrektion af næsen , vil være mindre tidskrævende end en mere involveret rhinoplasty og vil være billigere . Omkostningerne kan også variere afhængigt af den specifikke type næsekorrektion , der udføres

Anæstesi

Afhængigt af, hvilken snørklede , kan næsekorrektion ringe til lokal eller generel anæstesi . Den type bedøvelse kræves vil påvirke den samlede pris af proceduren . Udgifterne til anæstesi typisk spænder fra $ 600 til $ 1. 000.

Facilty Fee

Placeringen af din procedure kan have en indflydelse på de samlede omkostninger. Anlægget gebyr generelt svinger mellem 711 hundrede dollars , alt efter om det er udført på et hospital eller en klinik indstilling .

Surgeon 's Fee

Den dyreste del af regningen for en rhinoplasty er kirurg honorar . Det er vanskeligt præcist at forudsige et beløb , indtil din kirurg foretager en gennemgang og skaber en skræddersyet plan . En cirkaangivelse baseret på de involverede variabler er $ 2. 000 til $ 6. 000 .

Forsikring Dækning

Når en næsekorrektion anses for at være en medicinsk nødvendighed , som det er tilfældet for tilpasning af nasal passage til at forbedre vejrtrækning , nogle af udgifterne kan blive opfanget af sygeforsikring . Når næse kirurgi udføres udelukkende med det formål at forbedre ens udseende , vil det ikke være dækket af en forsikring .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------