Position: sygdoms > 2 >

TMJ kirurgi komplikationer

   Bidfunktion ( TMJ ) lidelser henvises til den medicinske tilstand , der påvirker det fælles i kæben , herunder begge sider af kæben , der arbejder i fællesskab , samt musklerne i mastication . Udtrykket temporomandibular stammer fra de to knogler , der danner fælles : den tidsmæssige ben og det nederste kæbeknoglen (kendt som underkæbe ) , som er forbundet med artikulære diske . Hvis anden behandling ikke kan løse den betingelse, kirurgi er en anden mulighed-men komplikationer kan opstå

typer kirurgi


åben kirurgi til TMJ , kaldet artroplastik , kan variere fra minimalt invasive til komplekse . Eksempler kan nævnes discectomy , disk repositionering og fælles udskiftning.

Procedure


I de fleste TMJ operationer , er de dele af kæben adskilt , undersøgt , korrigeret og syet sammen igen . En syntetisk materiale kan bruges til at erstatte disken eller fælles . Plastikkirurgi teknikker bruges , og hvis det lykkes , bør ikke efterlade et ar eller forårsage vansiring af ansigtet . Men ikke alle TMJ kirurgiske procedurer bliver en succes . Nogle gange en anden kirurgisk procedure er forpligtet til at rette en blotched kirurgi . TMJ kirurgi kræver en høj grad af dygtighed og omhu , og finde et velrenommeret kirurg med en høj succesrate anbefales .

Mindre Komplikationer


Selv om de fleste TMJ kirurgi er blevet rapporteret til at være meget held til at øge funktionaliteten i samlinger og mindske smerter , som med de fleste operationer , har artroplastik sine risici og komplikationer . TMJ kirurgi komplikationer kan omfatte smerte , hævelse , infektion og blødning . Sjældne tilfælde har der været behandlinger , der førte til den skade, den nærliggende ansigtet motoriske nerver og den nærliggende øre . Det er bedst at rådføre sig med et godt erfaren kirurg .

Risici

Mens TMJ kirurgi kan korrigere lidelser , forskydninger eller derangements , er det ikke en 100- procent succes , hvilket gør det til en forholdsvis høj risiko procedure . Lægerne kan ikke forudsige resultatet af en operation for sikker . Hvis der lider af TMJ lidelse , er det bedst at gøre noget ved det med det samme ( f. eks fysioterapi , massage eller ansigts lempelserne og øvelser ) for at undgå risikoen for kirurgi og dens komplikationer .

Ændring

TMJ kirurgi er en ikke-reversibel behandling , der kan permanent ændre ens bid . I de fleste tilfælde er det bedst at udforske non-invasive behandlinger først . Nogle bruger en mund vagt for at korrigere deres bid , mens andre kan vælge ortodonti til at hjælpe justere deres tænder . Muskelrelaksantia og non- steroide anti-inflammatoriske medicin ( NSAID ) kan også hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------