Position: sygdoms > 2 >

alternativer til fedtsugning

   Fedtsugning er en type af kosmetiske kirurgi , hvor fedt er suget ud af kroppen . Et lille snit er lavet i det pågældende område , såsom mave , lår eller balder . En plastikkirurg sprøjter området med en opløsning af saltvand , lidocain og adrenalin til at mindske blodtab under proceduren . Så en kanyle indsættes under huden . En up -and -down bevægelse anvendes til at suge ud fedt og væske . Lokal eller generel anæstesi er givet under proceduren. Efter proceduren , smerte blå mærker og hævelse forekomme . Normale aktiviteter og motion , er begrænset i omkring tre uger. Nye alternativer bliver brugt i stedet for fedtsugning og er mindre invasive med ringe eller ingen bivirkninger . Disse alternativer kontur og forme kroppen lige så godt som fedtsugning , men uden kirurgi

Lipodissolve


Lipodissolve er en ikke-kirurgisk procedure , og bruges på de områder af kroppen , såsom hage , arme , mave og ben . Lipodissolve anvendes til behandling af områder af fedt , der er blevet svært at slippe af med , selv med kost og motion , og reducerer cellulite . Adskillige medikamenter og enzymer injiceres på målrettet websted på kroppen . Fedt så er opløst i flydende form , der naturligvis vil blive elimineret ved udskillelse af urin over en periode på et par uger . Normalt er to til tre sessioner er nødvendige for patienter at opnå deres ønskede udseende . Bivirkninger såsom klumper , kan blå mærker og hudirritation forekomme , men er midlertidige og forsvinder inden for et par dage efter behandlingen. I sjældne tilfælde kan en alvorlig reaktion på den løsning udvikle sig.

Mesotherapy


Mesotherapy er en populær procedure udført i Europa og Sydamerika . Injektioner består af aminosyrer , medicin og holistisk elementer , der opløser fedtvævet . De injektioner administreres i det midterste lag af din hud og blokere de celler , der skaber fedt , og samtidig stimulere de receptorer, som bryder det ned . Nålen , der anvendes under denne procedure er så lille den procedure, føles næsten smertefri , og patienter kan vende tilbage til deres normale daglige rutiner bagefter . En lille hævelse og blå mærker kan forekomme , og ofte går væk i løbet af et par dage efter behandlingen.

Thermage


Thermage blev godkendt af FDA i 2006 til reduktion af hud slaphed i områder på kroppen , såsom arme , lår , mave og balder . Thermage bruger en laser , der varmer din hudens yderste lag , regenererer kollagen dybt inde i huden . Under proceduren , er mildt varme føles som radiofrekvenser bliver frigivet langs huden . Kollagen udfylder rynker og udglatter hudens yderste lag . Huden bliver strammere , mere tonet og mere ungdommeligt udseende . Kollagen vil fortsætte med at vokse i 6 måneder efter operationen , viser en mere dramatisk forbedring af hudens tone og tekstur .

Kost og Motion

En af de ældste og naturlige alternativer til fedtsugning er kost og motion . Skift din kost , så du kan begynde at tabe sig . Spis tre små måltider i løbet af dagen , som består af frugt , grøntsager og magert kød . I mellem måltiderne , snack på frugt , rå grøntsager og nødder . Spise flere små måltider i løbet af dagen vil bidrage til at øge dit stofskifte , så du vil ønsker at udøve . Motion fem dage om ugen i en time . Udøver vil tone og stramme løs hud og reducere forekomsten af cellulite uden at undergå en dramatisk procedure som fedtsugning .

Lipomassage

Lipomassage er en non-invasiv behandling anvendes til at bryde op fedt og reducere cellulite . Det er et godt alternativ til fedtsugning og arbejder med alle organer i forskellige former og størrelser . Lipomassage indebærer ikke injektioner , indsnit eller narkotika og tager omkring en time uden ned tid eller nyttiggørelse. Lipomassage arbejder som motoriserede ruller nedbryde og glat fedt fanget i huden . Rullerne første kast huden indad for at målrette overskydende fedt og begynde slankende huden . Dernæst rullerne flytte ud , så dele af løs hud er bekræftet . Endelig har de ruller op i huden med forskellige hastigheder , så kroppen er formet og kurvede . Den massage også forbedrer blodgennemstrømningen og skyller ud toksiner samtidig stimulere kroppens naturlige evne til at producere kollagen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------