Position: sygdoms > 2 >

anectine bivirkninger

   Anectine er et lægemiddel , der fungerer som et muskelafslappende middel under operationen. Det er også ofte gives , når ventilatorer bliver brugt . Det gives intravenøst . Anectine er klassificeret som en depolariserende muskelafslappende , der fungerer ved ikke at tillade musklerne til kontrakten. Anectine sørger for, at musklerne ikke kontrakten, fordi musklerne ordregivende ville resultere i ansigtets muskler (såvel som de muskler behov for at bevæge sig og trække vejret ) bliver lammet . Som med al anden medicin , er der nogle mulige bivirkninger , der er lejlighedsvist forbundet med brug af anectine .

almindelige bivirkninger


Der er flere almindelige bivirkninger , som ofte opstår som et resultat af anectine . Disse bivirkninger er generelt ikke anses for at være årsag til alarm , da de typisk aftager på deres egne som det organ, tilpasser sig medicinen . Men hvis en bivirkning bliver værre , eller ikke går væk , kan det være nødvendigt at søge lægehjælp . Disse bivirkninger er muskelsmerter ( efter operationen ) , trækninger i muskler , og overskydende spyt .

alvorlige bivirkninger


Nogle alvorlige bivirkninger er også muligt med brug af anectine . I situationer med alvorlige bivirkninger , er akut lægehjælp afgørende . Disse potentielt farlige bivirkninger omfatter vejrtrækning bliver langsommere , hurtig vejrtrækning , brystsmerter , stramning af muskler eller kæben , rejste kropstemperatur , bryst dunkende , ekstra trykket i øjet , langsom eller hurtig hjertebanken , og vejrtrækning pauser .

Allergiske reaktioner


Allergiske reaktioner er også muligt alvorlige bivirkninger af anectine . I tilfælde af allergisk reaktion , er akut lægehjælp absolut nødvendigt. Nogle tegn på allergisk reaktion over for anectine er hævelse af tungen , munden , læber og ansigt , hududslæt , bryde ud i nældefeber , problemer med vejrtrækning og trykken for brystet .

Advarsel

Der er visse typer af personer, der bør absolut ikke overveje at bruge anectine . Disse personer omfatter dem, der er allergiske over for nogen af medicinens ingredienser , dem, der har en familie historie af malign hypertermi (dødelige sygdom , der er karakteriseret ved hævet kropstemperatur ) eller muskel-relaterede sygdomme , og dem, der for nylig har lidt af nerveskader , alvorlig forbrænding , traume eller bevægelse skade af overkroppen .

Lægemiddelinteraktioner

Lægemiddelinteraktioner er mulige , når mere end én medicin eller supplere anvendes på samme tid . Disse interaktioner kan medføre negative bivirkninger , eller ændre effektiviteten af en eller flere af de lægemidler /kosttilskud , som er involveret . Nogle stoffer , der kan forårsage interaktioner med anectine omfatter oxytocin , beta-blokkere , cyclophosphamid , aminoglykosider , terbutalin , orale antikonceptionsmidler ( f. eks p-piller ) , glukokortikoider , quinidin og lithium .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------