Position: sygdoms > 2 >

de gennemsnitlige omkostninger Kremer laser kirurgi

   Den Kremer øje center tilbyder en bred vifte af laser øjne operationer . Den gennemsnitlige omkostning for laser øje kirurgi afhænger af, hvilken type procedure , og graden af skader , du har repareret . Hver type laser kirurgi fra LASIK til glaukom varierer i pris på grund af længden og mængden af arbejde og omhu, der kræves for proceduren. Omkostningerne varierer også afhængigt af, om ikke anæstesi er påkrævet , og om du har opereret i begge øjne eller bare en

Kremer LASIK øjenoperation

Laser Assisted In Situ keratomileusis ( LASIK ) kirurgi er en vision korrektion kirurgi, som omformer hornhinden . LASIK øje kirurgi kan anvendes til behandling af langsynethed nærsynethed og bygningsfejl . Øjet Kirurgen skærer en hornhindeflap , derefter bruger en laser til at omforme hornhinden . Kremer øje centre også bruge laser øje kirurgi teknologier som Wavefront Custom LASIK , og IntraLase Bladeless Razor . Afhængigt af hvilken type af behandling , kan denne type synskorrektion kirurgi koste omkring $ 1. 700 for standard LASIK , at 2. 200 $ for bladeless , all- laser kirurgi .

Grå stær

En grå stær er en overskyet eller uigennemsigtig del af øjet , som blokerer let ud og svækker vision . Mens en forholdsvis normal del af aldring bør grå stær fjernes , når de påvirker normalt syn . Kataraktoperation kræver anæstesi sammen med en lokalbedøvelse . Kirurgen foretager derefter et snit og dræner det overskyet grå stær . En syntetisk linse er så implanteret hvor grå stær var .

Prisen på operation for grå stær , afhænger af, hvilken type procedure , og hvilken type objektiv du har sat i. På gennemsnit , vil det koste $ 3. 000 til $ 4. 000 per øje .

Glaukom

Glaukom er en øjensygdom som følge af øget tryk i øjet . Dette kan i sidste ende skade synsnerven , og kan forringe vision ved at ødelægge muligheden for øjet at sende visuel information til hjernen . Fordi der er ingen ydre tegn på grøn stær , at mange ikke ved, at de lider af det , indtil de begynder at opleve tab af synet .

Forskellige typer af glaukom kræver forskellige typer af kirurgi . Selektiv Laser Trabeculoplasty ( SLT ) er for åben-vinkel glaukom og bruger en laser til at forbedre dræning og mindske optiske pres . Laser Perifere Iridotomy ( LPI ) anvendes til behandling af lukkede glaukom , smalle vinklede glaukom og pigment glaukom , og kræver at lave et hul i iris at falde optisk pres . Afhængigt af proceduren , kirurgi til behandling af glaukom kan koste op på $ 3. 000.

hornhindetransplantation

Hornhinden er den centrale øjets linse , der fokuserer og bryder lyset. Hvis hornhinden er beskadiget , kan den udskiftes via kirurgi , men kun ved hjælp af en erstatning hornhinde fra en donor . Heldigvis , hornhindetransplantation er en af de mest gennemførte og succesfulde typer af transplantationer gjort hvert år . På grund af karakteren af den procedure og behovet for virkelige hornhindevæv for transplantation, er de gennemsnitlige omkostninger tættere på $ 7. 500 til $ 10. 000.

Andre faktorer

Det kan synes , at omkostningerne ved laser øje kirurgi er gået op i seneste år , men dette kan tilskrives et fald i lægernes citerer per- eye priser, som ikke indeholder nogen tilpasning eller ekstra omkostninger i første citat . Omkostningerne kan også bringes ned , hvis kirurgi er ledsaget af brugen af en hornhinde flap indsnit i stedet for udelukkende laser behandlinger, der ikke kræver en snit .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------