Position: sygdoms > 2 >

den gennemsnitlige omkostning for hårtransplantation

   De gennemsnitlige omkostninger ved en hårtransplantation er en af de store mysterier i håret-restaurering industri . Betragtning af, at hver patient har forskellige grader af hårtab med forskellige mål , ankommer til en gennemsnitlig udgift for den procedure, bliver en skræmmende opgave . Med en bred vifte af gebyrstrukturer markedsføres i hele branchen , beregning af en gennemsnitlig udgift bliver endnu mere kompliceret

Du skal bruge: .
Eye eksamen med din øjenlæge
.
Eye test for at afgøre, om øjenlågsoperation er nødvendig .
.
Optimisme .
.
Mod.
.

Patient Assessment


Din grad af hårtab versus tilgængelig donor-hår vil være en væsentlig faktor for omkostningerne . Læger sats hver enkelt patient på en industristandard kaldet Norwood Scale , en grafisk viser de forskellige grader af hårtab på en skala fra 1 til 7 . Næste , vil lægen vurdere tætheden af din donor hår til at afgøre, hvor meget hår kan høstes fra bagsiden af din hovedbund . Dine omkostninger vil i sidste ende blive påvirket af , hvor meget hår effektivt kan høstes .

udtagne transplantater Versus Omkostninger


Hår normalt vokser i follikulære enheder af 1-4 hår samlet . Når der er høstet , disse enheder kaldes podninger . Læger vurdere de samlede gebyrer ved at multiplicere pr transplantat pris med det samlede antal transplanterede podninger . Prisen per graft vil have størst effekt på pris , med en gennemsnitlig rækkevidde på $ 3 til $ 8 pr . Dr. James DeYarmen af International Alliance of Hair Transplant Surgeons antyder , " I stedet for at forsøge at handle på en pris pr graft grundlag , begynder at spørge lægerne , hvad de kunne gøre for dig med det budget, du har råd eller er villige til at bruge . "

Doing Math


Selv om det maksimale donor-hår til rådighed per patient er typisk omkring 3. 500 poder , de fleste patienter i den øvre ende af Norwood skala vil det gennemsnitlige 2. 500 til 3. 000 i alt podning transplanteres . betragtning af den lave ende af per- transplantat pris , vil det gøre gennemsnit hår-transplantation procedure spænder fra $ 8. 000 til $ 12. 000 på mest velrenommerede praksis .

Rabatter og finansiering

Mest hår-transplantation praksis tilbyder en rabat " standby "-program , der kan reducere dine omkostninger til $ 2 pr transplantat eller mindre , forudsat du er fleksibel og kan komme ind på kort varsel at udfylde en aflysning . Dr. DeYarmen tilføjer: " I min praksis , hvis en patient er i stand til at have en procedure på en 24 til 48-timers varsel , vil jeg reducere min gebyr på stedet . " Finansieringsmuligheder er også tilgængelige på de fleste kontorer , som giver dig mulighed for at afskrive udgifter til din procedure over tid .

Valg din læge

Selvom omkostningerne altid vil være en overvejelse , så husk at hår-transplantation kirurgi er en kunstart med varierende resultater , afhængigt af den ekspertise enkelte kirurg . Altid gøre din forskning på enhver læge , du overvejer . For mere information om hår-transplantation og lignende , kan du besøge den amerikanske Hårtab Association hjemmeside .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------