Position: sygdoms > 2 >

den gennemsnitlige omkostning ved en brasiliansk butt lift

   De gennemsnitlige omkostninger til en brasiliansk røv lift varierer baseret på længden af proceduren og skal ikke forveksles med en butt implantat , der varierer i sin procedure og omkostningerne . Denne type plastik kirurgi bliver stadigt mere populær i Amerika

Du skal bruge: .
øjenundersøgelse med din øjenlæge
.
Eye test for at afgøre, om øjenlågsoperation er nødvendig .
.
Optimisme .
.
Mod.
.

brasilianske Butt Lift Oversigt


Dr. Anthony Griffin , en fremtrædende plastikkirurg i Beverly Hills , Californien , betragtes som en af pionererne inden for den brasilianske butt lift ( fedt injektioner ) . Dr. Griffin er leder af Beverly Hills Cosmetic Surgery Institute og er mest anerkendt for sin rolle som en af de plastikkirurger på det populære tv- show " Extreme Makeover ". Han er også medlem af American Society of Plastic Surgeons og en DIPLOMATE af American Board of Plastic Surgery . Den procedure , at Dr. Griffin banebrydende bør ikke forveksles med butt implantater ( bagdelen forstærkning ) , som består af lægen udskæring åbne Butt kinden og indsætte en silikone implantat ligner brystimplantater .

Omkostninger


Mens Butt implantater er billigere , koster fra $ 6. 000-$ 13,000 , nyttiggørelse er meget mere smertefuldt og tager meget længere tid end nyttiggørelse fra en brasiliansk røv elevator . Dr. Griffin afgifter $ 15,000-$ 20. 000 for hans røv lift procedure , men den gennemsnitlige Butt lift koster mellem $ 7. 500 og $ 15,000

Procedure


I løbet af de brasilianske Butt elevatoren , er fedt udvundet fra abs , hofter og lår og transplanteres . ind i Butt . Patienten får generel anæstesi og efter fedtekstraktionen fedtet er derefter injiceres mellem Butt muskler . Den øverste kvadrant af ballerne er fyldt , så Butt vises løftes og munter . Human fedt indeholder kollagen og stamceller , der hjælper Butt bevare sin form . Omkostningerne ved proceduren er bestemt af hvor meget fedt ekstraheres /injiceres og længden af operationen .

Udbredelsen

Dr. Griffin fortalte " St. Petersburg Times " i en februar 2009 artiklen " Jeg ser flere katastrofer i balder end i nogen anden del af kroppen . " Af denne grund vil lægen kun udføre proceduren på kvinder , der har nok ekstra fedt på deres kroppe , der skal fjernes og injiceres i deres balder . Antallet af " Butt elevatorer " er steget 283 procent på landsplan mellem 2000 og 2005 . ( Fra 1. 356 til 5. 193 rapporterede procedurer ) .

ulemper

Dr. Richard Ehrlichman , en konsulent i plastikkirurgi på Massachusetts General Hospital , sagde ulempe ved at kirurgi er , at der i det første år efter indgrebet , i 10 til 30 procent af tilfældene , kan det transplanterede fedtvæv få reabsorbed af kroppen i stedet for ophold hvor det blev sagt, som kan kræve patienten om, at proceduren gentages . Dr. Griffin siger, at hans røv elevatorer sidste gennemsnitligt 10 år før en gentagelse procedure er nødvendig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------