Position: sygdoms > 2 >

er brystimplantater farlige ?

   Selv om brystimplantater er blevet godkendt af Food and Drug Administration for at være sikker og effektiv , er der en række velkendte negative effekter forbundet med bryst implantering . Brystimplantater kan forårsage tab af følelse og smerte , sammen med negative kosmetisk betydning . De har ofte føre til yderligere kirurgiske indgreb, med en højere chance for komplikationer , og har været forbundet med mere alvorlige sundhedsproblemer, såsom kræft . De kan også påvirke den normale funktion af brystet

FDA godkendelse


Den amerikanske Food and Drug Administration , som siger, at dens mission er at godkende produkter , som den har sikret , er "en sikker og effektiv , " har godkendt brystimplantater for kvinder, der gennemgår forstørrende eller rekonstruktive brystkræftoperation . Sikkerheden denne godkendelse indebærer imidlertid er relativ . FDA anerkender, at der en række risici forbundet med brystimplantater , som man burde oplyses om , før de undergik denne operation .

Quality of Life Bekymringer


Brystimplantater er klart og ofte forbundet med forandringer og tab af følelse i brystet og brystvorten , smerter i brysterne og hærdning omkring implantatet . Disse betingelser kan variere fra mild til alvorlig , og ofte føre til en anden operation . Selv om disse ting ikke er en trussel mod sundheden ud over deres indvirkning på livskvaliteten , er det væsentligt i lyset af livskvalitet er den eneste fordel ved brystimplantater .

Brud og udskiftninger


FDA advarer om, at " brystimplantater ikke evigt . " Sommetider brystimplantater holde i mange år , men de har også vist sig at sprænges efter kun år eller endda måneder . At genskabe effekten af brystimplantater , kan udskiftning kirurgi være nødvendig . Kirurgi kan også være nødvendigt efter den første implantation på grund af kosmetiske problemer , såsom en ujævn resultat . Disse operationer har en større risiko for komplikationer end den første operation . Fjernelse implantater i stedet for at erstatte dem vil heller ikke genskabe udseendet af brysterne før operationen . Kosmetiske ændringer såsom rynker og rynker kan forekomme .

alvorlige bekymring

Et par undersøgelser af National Cancer Institute , " Dødelighed blandt augmentation mammoplasty patienter "og " Kræft risiko ved andre steder end i bryst følgende augmentation mammoplasty , " har fundet sammenhæng mellem brystimplantater og mere alvorlige sygdomme som hjernesvulster , lungekræft og selvmord . Selv om det blev konstateret, at disse kvinder havde en tendens til faktisk at leve længere end folk i den almindelige befolkning , det synes dette skyldes primært dem har en stærk baseline sundhed og at have råd til et godt sundhedsvæsen-som de havde en signifikant højere risiko for disse sygdomme end dem, der havde gennemgået andre former for plastikkirurgi .

Andre Bekymringer

Brystimplantater også gøre det vanskeligere for rutinemæssig mammografi til at screene for brystkræft , og kan interferere med bryster evne til at producere mælk . Brystkræftoperation kan forårsage infektioner så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------