Position: sygdoms > 2 >

erstatning kost til lap band kirurgi

   Skødet band kirurgi er en operation , hvor en silicium -båndet er fastgjort til den øverste del af maven for at danne en lille lomme . Denne type operation hjælper en patient tabe sig, da maven er sammensnøret i størrelse , og patienten spiser mindre som en konsekvens . Normalt kun dem , der er overvægtige og har tabt sagen på andre vægttab metoder er kandidater til denne type procedure . Efter den omgang bandet kirurgi , er en speciel diæt kræves

Flydende Kost


Efter skødet band kirurgi , en patient vil forbruge en væske , der kun kost , som anvist af en læge . Den kirurgiske område heler i løbet af denne tid , og maven skal til at tilpasse sig den flydende først, før fast føde er indført . I tilfælde , hvor patienten har svært ved at skifte over til fast føde , kan lægen rådgive overensstemmelse med flydende kost for en længere periode . En patients mave kapacitet efter operation er 3 til 8 ounce , men en læge vil anbefale en bestemt væske indtagelse måling for hver patient , fordi det kan variere .

Vand Andre væsker


En patient kan drikke mellem 1 og 1,5 liter vand om dagen . Nipper vandet langsomt og med en lille ske anbefales . Når de på fast føde , er det også anbefales at undgå vand og andre væsker på mel tid til at holde maven fra fylde op for hurtigt . I stedet kan en patient drikke vand eller andre væsker 15 til 30 minutter før eller efter at spise fast føde . Alkoholiske drikkevarer og kulsyreholdige drikkevarer , såsom mineralvand og sodavand , skal udelades for cirka seks måneder efter skød band kirurgi .

Frugt Nødder


Efter skødet band kirurgi , en patient har behov for at holde sig væk fra nødder og nogle frugter fordi nogle elementer kan medføre en forhindring , som maden passerer fra maven til tyndtarmen . Frugter for at undgå , omfatter patienter med frø , som jordbær og brombær samt fiber frugter , som appelsiner og ananas . Patienterne bør også undgå popcorn . En læge eller ernæringsekspert vil anbefale , når disse elementer kan indtages igen , samt hvilke elementer der er acceptabelt at spise .

Sukker

Det er nyttigt at holde sig væk fra sødede levnedsmidler og drikkevarer . For meget sukker giver mere kalorier efter omgang band kirurgi kost . Det er bedst at sigte mod at drikke væske uden kalorier , såsom vand , eller lav i kalorier . For en sødere smag , tilsæt en sukker erstatning , hvis det ønskes .

Eating Tips

Når du er på en lap band kirurgi kost , der er nogle nyttige tips, der kan reducere mavegener og støtte i vægttab succes . For eksempel tygge langsomt og stoppe med at spise når det er godtgjort ( ikke helt fyldt ). Ikke overstige beløbet for fødeindtagelse anbefalet af lægen , og gå af hans acceptabelt mad liste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------