Position: sygdoms > 2 >

fødevarer til lap band patienter

   Fedmekirurgi er blevet en stadig mere populær metode for dem har brug for at tabe en enorm mængde af vægten . Lap band er en form for fedmekirurgi , der blev godkendt til brug i USA af FDA i juni 2001 , selvom det har været anvendt i Europa og Australien siden 1993 . Hvis du overvejer denne operation , bør du være opmærksom på kosten ændringer , du bliver nødt til at forpligte sig til efter operationen , ændringer, du skal gøre for livet

Betydningen af kostomlægning


De fødevarer , du vil spise umiddelbart efter din operation , samt de fødevarer , du vil spise på lang sigt , alle tjener et bestemt formål : De vil hjælpe du har nået dit vægttab mål .

Umiddelbart efter din operation vil du gå gennem forskellige stadier af en post-op kost . Disse etaper er designet til at gradvist at indføre mad til den nye pose , eller maven , skabt af lap bandet . Den gradvise indførelse af fødevarer ikke blot hjælper med heling af dine sår , det forhindrer også dit nye band glider samtidig forhindre en blokering af stomien ( åbningen , hvor maden kommer ind pose ) .

Post-Op Diet


Den første uge eller to efter operationen vil du være på en klar væske kost bestående af klare bouillon , juice og jello . Når du har vist du kan tåle dette tidspunkt , vil du videre til fuldt flydende kost i en periode på cirka to uger . I denne fase kan du få elementer såsom protein shakes , fløde supper og sukker-fri budding .

De næste to til tre uger er, når du vil være nyde purerede fødevarer . Dette vil omfatte kød og grøntsager purerede i en blender , sammen med bløde æg , havregryn og nogle gryderetter .

Når du med succes har gjort det igennem disse stadier med ingen tegn på komplikationer , kan du begynde at spise almindelige fødevarer igen . Hele denne proces varer i en periode på op til otte uger, selv om det kan variere alt efter den enkeltes og hvor godt de helbrede .

De grundlæggende Fours


Når du har passeret faser af dit post- op kost og er i stand til at spise en bredere vifte af fødevarer , er det vigtigt at gøre nærende mad valg . Din nye pose kun holder en fjerdedel kop mad pr måltid , derfor skal du få de fleste af de ernæringsmæssige værdi . Vælge fra de fire basale fødevarer grupper vil give din krop de vitaminer og mineraler, den har brug for .

Den vigtigste gruppe at vælge imellem , er kødet gruppe . Det er her, vil du modtage et flertal af protein du har brug for at helbrede dine sår og genoprette cellevækst . Fordi du kun kan spise tre måltider om dagen , skal du medtage en form for protein med hvert måltid . Nogle af dine valg omfatter æg og magert kød .

Næste er mælk gruppe , en anden gruppe , som har et højt proteinindhold . Du bør spise to portioner om dagen fra denne gruppe og vælge fra emner som almindelig fedtfattig yoghurt , hytteost og skummetmælk .

Frugt og grøntsager er vigtige for at regulere din krops processer , såsom tarm bevægelser , og giver væsentlige vitaminer og mineraler er nødvendige for at bekæmpe infektion og forebygge ernæringsmæssige mangler . Den anbefalede daglige beløb for skødet band patienter er tre portioner .
/>
Væsker Væsker er en vigtig del af din kost , uanset hvor længe du har været post-op lap band . Du behøver at udsætte hydreret at hjælpe erstatte nogen væske du taber under vægttab . Men det er vigtigt at drikke mellem dine måltider , ikke før eller sammen med dem . Når du drikker til maden , vil det presse din mad via din lomme for hurtigt , hvilket resulterer i sult og mulige overspisning .

Fødevarer skal undgås

Der er fødevarer , du skal undgå , når din operation er færdig, fødevarer, du skal være parat til at give op for gode . De omfatter fødevarer med højt indhold af sukker og fedt , som kager , slik og sødmælk . Du skal også opgive højt kalorieindhold drikkevarer , såsom frugtdrikke , der indeholder næsten ingen frugt og masser af sukker . Disse fødevarer og drikkevarer har ingen næringsværdi , og vil reducere mængden af vægt, du taber .

Visse fødevarer kan forårsage komplikationer og bør undgås , så godt. Disse omfatter høje fiber fødevarer såsom asparges , selleri og appelsiner , de kan få dig til at blive oppustet og forlade dig utilpas . Det samme gælder for kulsyreholdige drikkevarer , især sodavand , de øger størrelsen på din taske og kan forårsage unødig smerte .

Desuden fødevarer såsom popcorn , nødder , kan frø fra frugter , og hårde kød , såsom hamburger og bøf forårsage en blokering af din stomi eller dit band til at glide , og hvis dette sker , skal du kirurgi til at reparere den .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------