Position: sygdoms > 2 >

gastrisk bypass kirurgi procedurer

   Gastric bypass er en procedure , hvor maven er lavet mindre , at reducere mængden af mad er nødvendige for at føle sig fuldt ud. Det er et vægttab foranstaltning , der bruges til patienter , hvis fedme forårsager sundhedsmæssige problemer . Det virker både ved at formindske størrelsen af maven og ved at ændre fordøjelsesprocessen . Operationen kan udføres på en af to måder : . åben kirurgi eller laparoskopi

Du skal bruge:
Godt sygeforsikring ( noget, vi kan eller ikke kan have , hvis det får nogen skør derude )
. en lang liste af velrenommerede kirurger med tonsvis af erfaringer på området .
.
Tålmodighed.
MINDST 2 ugers nedetid til at inddrive ( igen , afhængig af din alder , og sværhedsgraden af din tilstand ) .
en patient ægtefælle /samlever .
BESTEMMELSE .
.
.
du ønsker at få det bedre, ikke? .
en god fysisk terapi plan .
En LOUD PHONE STEMME at behandle fadt henvisningsproceduren og alle skrue-up's , som uden tvivl vil opstå .

åben kirurgi


åben kirurgi var den traditionelle metode gastrisk bypass-operation , men har en længere restitutionstid og en større risiko for brok , infektion på det snit og /eller ardannelse . Under åben kirurgi , gør lægen et snit på maven for at åbne i maven , og derefter bruger kirurgiske redskaber , holdt i sine hænder , til at udføre bypass procedure .

Laparoskopi


Laparoskopi er en mindre risikabel metode gastrisk bypassoperation for de fleste patienter . Til at begynde laparoskopi procedure , lægen foretager mellem fire og seks små snit i underlivet . En lille kamera , der kaldes en laparscope , er indsat i et af de indsnit og tynde kirurgiske redskaber vil blive indsat i de andre . Det lille kamera gør det muligt for lægen at se din mave er indvendigt på en tv- skærm , og han /hun bruger andre værktøjer indsat i snit til at gøre det bypass procedure .

Bypass Procedure


Det bypass procedure har 2 mål . Den første er at reducere størrelsen af maven . Dette gøres ved at adskille en lille pose , der kan holde ca 2 spsk af mad , og derefter bruge hæfteklammer til at adskille , at posen fra resten af din mave . Alle mad, du spiser , vil nu gå ind i posen i stedet for resten af maven , så du vil føle fuld meget hurtigere . Det andet mål er at reducere absorptionen af fødevarer , så din krop tager i mindre fedt og kalorier . At gøre dette , lægen forbinder jejunum ( som er en del af tyndtarmen ) til posen , så maden vil rejse direkte fra posen gennem jejunum i tyndtarmen , således springe en del af tarmen sporet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------