Position: sygdoms > 2 >

hvad der kan gøres for en mislykket lumbal fusion ?

   En lumbal fusion kan erstatte den deformerede eller problematisk diske med stykker af donerede ben . Det er derefter podet sammen med en titanium plade og skruer . Rygsøjlen er normalt beregnet til at dekomprimere en nerve rod eller give stabilitet til degenerative diske . Mislykket lumbal fusion betyder normalt , at rygsøjlen ikke virkede , eller fusion i sig selv var ikke en succes

Har lumbal fusion arbejde ?


Billeder fra en X-ray normalt angive, hvorvidt en rygrad er begyndt at smelte . Dette er ofte synligt så tidligt som tre måneder efter operationen , men det kan tage så lang som et år . Faktorer som alder , antal fusioner , længden af tid med den betingelse, og andre faktorer kan påvirke tidspunktet for fusion . Normalt vil en kirurg ikke overveje en ny operation , indtil der er bevis for, at ryggen ikke er smeltet , medmindre der er et problem med implanterede hardware , hvis neurologiske underskud er til stede, eller hvis der er problemer med spinal struktur .

rygmarv Stimulator


En kirurg kan først overveje, om der er en måde at forbedre resultaterne af den fusion i den tidlige postoperative besøg . Dette kan omfatte anvendelse af en rygmarv stimulator eller en pumpe til smertestillende medicin . En rygmarven stimulator er undertiden anvendes efter operation eller som en smertelindring teknik . Der er to typer af systemer : en bærbar rygmarv stimulator og en implantable anordning . Hvert system producerer en prikkende fornemmelse på grund af den elektriske stimulation , som ændrer opfattelsen af smerte .

fysisk genoptræning og smertebehandling


Hvis en spinal fusion lykkes, kan det ikke være muligt at få en ny operation , da der ikke kan være en måde at reparere de skader nok til at lindre smerter . Normalt vil en kirurg anbefaler, at en patient undergår fysisk genoptræning og smertebehandling teknikker , såsom medicin eller steroid injektioner .

Neurontin

Neurontin er en medicin for neuropatisk smerte . Det standser signalet af smerte i hjernen . Selvom det ikke meget om , hvordan det virker , er nogle ryg specialister og neurokirurger hjælp Neurontin som en smertestillende medicin før eller efter operationen .

revisionskirurgi

Revision operation kan være en mulighed efter en mislykket lumbal fusion . Operationen hjælper med at korrigere en deformitet og fokuserer på revision af problemet , især hvis det involverer problemer med hardware , såsom en stang , plade eller et andet emne , der anvendes til at sammensmelte ryghvirvler . Hvis det er en mulighed , er revisionskirurgi foretaget efter grundige vurderinger af de fremskridt , såsom billedbehandling, en fuld sygehistorie og fysiske eksamen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------