Position: sygdoms > 2 >

hvad er de behandlinger af arvæv efter abdominalkirurgi ?

   Abdominal kirurgi er udført for en række forskellige årsager. Fra nødprocedurer til elektive operationer , der er begrundelsen for en kirurg at få adgang til bughulen så forskellige som kirurgi selv . En fælles interesse efter abdominal kirurgi er arvæv . Da maven er et område , der er eksponeret , når badning , svømning eller under andre aktiviteter , patienter håb for minimum ardannelse . Denne artikel vil give dig nogle tips til , hvordan man behandler arvæv efter abdominalkirurgi

Tal med din læge


Med rådgivning fra din læge , så spørg om du kan begynde at behandle din incision med det samme . Mange læger ønsker ikke at bruge Neosporin eller andre goopy salver på indsnit indtil hæfteklammer eller suturerne komme ud , da disse salver skabe et fugtigt miljø for infektion at tage fat . Så meget som du ønsker at undgå ardannelse , er det endnu mere vigtigt at undgå infektion , så hold ud på enhver hud behandlinger før din læge har ryddet dig for det . Hvis på den anden side indsnit er små , kan din læge godt give dig okay at begynde med det samme . Bare sørg for at tjekke , før du begynder .

Salver og olier


Der er bogstaveligt talt hundredvis af behandlinger for arvæv . Neosporin er klinisk bevist til at reducere forekomsten af mindre ar , men er ikke så effektiv på store indsnit . Gnide vitamin E i arret to gange om dagen kan hjælpe . Aloe vera gel , infunderes med vitamin E og andre næringsstoffer eller bare lige fra planten har vist sig at have fremragende helbredende egenskaber . Tanken bag de fleste af disse behandlinger er at holde vævet fugtig og smidig som det heler , hvilket vil gøre det muligt for huden at lukke normalt og for at minimere forekomsten af enhver arvæv , der forsøger at danne . Det trick er at holde arvæv lige fugtig nok , men ikke så fugtig den yngler bakterier . Infektion er det sidste, du ønsker . Det er ikke det værd . Bedre at have en kæmpe mave ar end at udvikle en dødbringende intern abdominal infektion .

Massage og Beskyt


En anden effektiv behandling for arvæv er regelmæssig massage . Arvæv er faktisk højderygge af størknet hud , der har dannet bag en sårskorpe . Hvis du kan bryde op dette væv , som den former og fortsætter med at bryde det ned langsomt over tid , kan det reducere forekomsten af arret . Det kan være ganske ubehageligt at massage arvæv , der stadig er healing , så vær forberedt . Du skal også være meget opmærksomme på sollys . Den helende væv er særligt sårbare over for UV- stråler , og du skal bruge solcreme på arret , når du udsætter det for sollys . Ved at bruge disse metoder , kan du ikke være i stand til helt at forhindre arvæv fra formning , men du kan sikkert minimere dens udseende og nogle gange endda forhindre det i at blive lige så stort eller grimme , da det ellers ville være .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------