Position: sygdoms > 2 >

hvad er farerne ved halsen kirurgi ?

   Hals kirurgi kommer med visse risici og farer . Når proceduren er udført af en uddannet sundhedsmedarbejder med erfaring på området , er disse risici mindskes . Men enhver, der går gennem denne procedure er udsat for samme farer og risici

Dysfunktion


En af de største farer mod patienter, der går igennem hals kirurgi er risikoen for dysfunktion . Dette kan ske i en eller flere dele af kroppen . Seksuel dysfunktion er almindelig i , at du kan miste din sexlyst eller erfaring problemer med at opretholde eller få en erektion . Blære og tarm dysfunktion er også almindelige . Måske opdager du , at du ikke kan styre din blære eller tarm efter operationen , eller du kan bruge badeværelset oftere , end du gjorde før .

medicinske komplikationer


Medicinske komplikationer er en anden fare forbundet med hals kirurgi . Disse farer er også fælles med enhver form for kirurgi indebærer rygmarven . Patienterne skal være opmærksomme på medicinske komplikationer , såsom blodpropper og slagtilfælde , der kan opstå . Du kan også lide et hjerteanfald , mens på operationsbordet eller på et senere tidspunkt . Hertil kommer , er der fare for død , mens du gennemgår den kirurgiske procedure .

Infektion


Hals kirurgi også bærer den potentielle fare for en infektion indstilling i på det sted, hvor operationen . Infektionen opstår , når bakterier sætter ind , og kroppen kan ikke kæmpe denne bakterier. En infektion kan også indstille til, hvis såret efterladt efter operationen ikke er korrekt plejes . Faren kan forværres, hvis infektionen er ubehandlet , hvilket kan føre til alvorlige problemer , herunder død . Du vil også bemærke , at din krop føles svag , og at du har besvær med at gå eller tale .

Blødning

halskirurgi farer også risikoen for øget blødning . En lille blødning under operationen forventes dog i visse tilfælde kan blødningen stige til et alarmerende niveau . Nogle patienter ser også blødning , der forekommer efter indgrebet er afsluttet , og efter at de har været udskrevet fra sygehuset . Hvis øget blødning opstår , kan lægen nødt til at gøre en transfusion at mindske chancerne for en mere alvorlig medicinsk tilstand sker , herunder død .

nerveskader

Nerve skade er en anden fare forbundet med hals kirurgi . Der er ingen måde for lægen til at identificere , hvilke patienter har en større risiko for nerveskader , når der går under kniven . Nerveskader er et alvorligt problem , fordi det kan forårsage mere smerte til området , selv om nogle patienter også bemærke en følelsesløs eller prikkende fornemmelse i området . Lægen skal løse problemet ved at udføre en ny operation på halsen , det kan tage flere operationer for at løse nerveskader .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------