Position: sygdoms > 2 >

hvad man kan forvente efter TMJ kirurgi

   I kæbeleddet er meget kompleks , meget gerne en bold og stik , men med evnen til at glide , også . Denne fælles er , hvad gør åbning og lukning af munden , samt at tale , tygge og synke . Enhver kæbe ledproblemer ofte benævnes TMJ , men dette faktisk refererer til navnet på den fælles . TMD er en syg fælles , at der er behov for reparation . TMD kan forårsage mange problemer som f. eks begrænset kæben fælles bevægelse , ledsmerter , hovedpine , kæbe affyret , earaches , svimmelhed og problemer med at åbne og lukke munden . De fleste patienter har ikke behov for kirurgi , men dem der bør vide, hvad de kan forvente

Rehabilitering


Rehabilitering af TMJ kirurgi varierer og omfatter normalt strække kæben med en plastik -enhed inden for to dage kirurgi . Længden af genoptræning afhænger af sværhedsgraden af TMJ sygdom og andre faktorer , men typisk vare fra seks uger til seks måneder efter operationen . Resultatet afhænger også af en række faktorer , herunder patient compliance .

Fordele


Blandt de positive resultater, der kan forventes efter TMJ kirurgi er steget åbne munden , mindre ledsmerter og forbedret tygge evne . Tale kan også forbedre .

Komplikationer


Som med enhver form for kirurgi , der er mulige komplikationer . De mest almindelige af disse er hævelse af ansigtet , især i den fælles område , og smerter i den fælles område eller i ansigtet . Der er en mulighed for, at ørerne vil blive berørt , også . Dislokation af den fælles er en anden mulig komplikation .

Follow Ups og fremtidige Kirurgiske indgreb

Det er meget vigtigt at følge din kirurg 's postoperative instrukser. Forslag angående fysioterapi , medicin og kost er de vigtigste og bør ikke tages let på . Følg op med din kirurg som anvist , og ikke forsømme nogen eksamener . Vær sikker på at informere din læge om dine TMJ operation før har nogen anden form for kirurgi , således at antibiotika kan gives for at reducere muligheden for infektion .

Forsigtig

Undgå klistret , sprød eller hårde fødevarer , kontakt sport , eller aktiviteter , der kan forårsage skade på implantater . Hvis du er interesseret interesseret i at spille nogen kontakt sport , så tal med din kirurg for at finde ud af, om du kan gøre det ved hjælp af specielle udstyr .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------