Position: sygdoms > 2 >

hvad man skal gøre efter BARIATRIC kost kirurgi

   Fedmekirurgi tvinger dig til at lave mange ændringer i din livsstil . Disse ændringer er så grundlæggende, som dine spisevaner , dine planer for den fødedygtige og dit behov for motion

Post-Surgical Kost


Umiddelbart efter din fedmekirurgi , er det vigtigt , at du følger din læges ordrer vedrørende kost . Selvom du har ændret din kost før operation , spise færre kalorier , reducere dit fedt indtag og omfatter flere proteiner , korn , grøntsager og frugt i din kost , vil du blive bedt om at følge en meget streng diæt efter operationen , hvis du planlægger at få succes på at miste vægt . Efter operationen vil du være begrænset til en flydende kost for en periode på 9 til 12 uger . Du vil også nødt til at betale strenge opmærksom på din proteinindtag . Den mindste protein Kravet til kvinder post-fedmekirurgi er 50 til 60 gram om dagen , for mænd er dette minimum indtag kravet fra 60 til 70 gram om dagen . I mindst de første par måneder efter operationen , vil du tage flydende Proteintilskud , da det ikke vil være muligt for dig at få din daglige behov på anden måde . Du kan finde det nødvendigt at basere sig på disse kosttilskud for resten af dit liv .
Når du begynder at spise fast føde , vil du have at tygge hver bid grundigt og vente to til tre minutter , før du tager en bid mad. Du vil ikke være i stand til at drikke væske , når du spiser . Du vil ikke få lov til at drikke kulsyreholdige sodavand , milkshakes , højt kalorieindhold kosttilskud eller alkohol . Du bliver nødt til at begrænse din mellem-måltid mellemmåltider og begrænse desserter med mere end 3 til 5 gram sukker pr portionsstørrelse .

tage vitamintilskud Daily


Fordi du ikke er i stand til at tage i så mange fødevarer ( eller næringsstoffer ) da din mave og tarme er nu blevet kirurgisk ændret , vil du blive bedt om at tage vitaminer hver dag , så du kan vedligeholde dit daglige behov af mineraler og vitaminer . Disse tillæg skal tyggetabletter .

Forsinkelse Graviditet


Seksuelt aktive kvinder , der har gennemgået fedmekirurgi bliver nødt til at bruge en pålidelig prævention i de første 18 til 24 måneder efter operationen . På grund af de krav, graviditet, vil sted på din krop , og risikoen for skader på det ufødte foster , vil det være meget vigtigt for dig at efterkomme dette krav .

Motion

Fordi din krop er nu forpligtet til at eksistere på langt færre kalorier end den gjorde før , kan det begynde at brænde muskel i stedet for fedt . Så snart lægen giver , skal du begynde et træningsprogram, der vil ændre dit stofskifte , så du begynder at forbrænde fedt i stedet for muskler . Du vil også drage fordel af en øvelse program ved at tabe sig hurtigere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------