Position: sygdoms > 2 >

hvor du kan få en vasektomi vending

   Ifølge National Institutes of Health , omkring 500. 000 mand gennemgå vasectomies hvert år i USA Omkring 5 til 10 procent vil senere vælge at få proceduren vendt . Kun omkring 50 procent af vasektomi tilbageførsler bliver en succes . Læger udføre denne relativt almindelige , men vanskelige proces, som et ambulant basis

en kompliceret procedure


Kirurgi at vende en vasektomi er betydeligt mere kompleks end den indledende procedure . En vasektomi vending kan igen forbinde rør , der bærer sæden fra testiklerne til sæden .

Det vigtigste hensigt med operationen er at genoprette fertiliteten hos mænd . Men et par mænd har en vasektomi vending til at behandle testikelkræft smerter .

Hvor får man en vasectomy Tilbageførsel


En læge med ekspertise i urologi typisk udfører vasektomi tilbageførsel operationer på et hospital eller i en operation center . Kompleksiteten af proceduren kræver behovet for et højt specialiseret kirurg .

Din læge kan forklare de potentielle problemer og risici forbundet med den type procedure .

hvad det indebærer


vasectomy omvendt kan gøres ved hjælp af et par forskellige kirurgiske teknikker . Røret , der bærer sæden fra hver testikel ( vas deferens ) til din sæd skal anbringes igen til bitestiklen . Bitestiklen er den snoede rør , hvor sædceller modnes . Det er placeret på bagsiden af hver testikel .

Operationen kan tage to til fire timer og er almindeligvis sker på en ambulant basis uden behov for en overnatning . Sørg for at give ekstra tid til at komme fra anæstesi og sørge for nogen til at køre dig hjem efter proceduren .

The Cost

Da vasektomi vending er en elektiv procedure , har de fleste forsikringer ikke dækker omkostningerne . Prisen på vasektomi tilbageførsler udføres i USA generelt ligge mellem $ 5. 000 og $ 15. 000. Finansieringsmuligheder tilbydes af mange læger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------