Position: sygdoms > 2 >

hvordan man kan genoprette efter cervikale del af rygsøjlen

   Halshvirvelsøjlen kirurgi er en operation , hvor et team af spinal kirurger stabilisere rygsøjlen med ledninger , knogle vin , disk fjernelse , eller en kombination af teknikker . Målet er at holde ryghvirvler fra at få forvredet og ødelægger rygmarven og nerver .
Spinal kirurgi er en delikat procedure , og korrekt genanvendelse er altafgørende for at undgå komplikationer . Hvis du eller et familiemedlem skal have halshvirvelsøjlen kirurgi , skal du følge disse trin for at restituere sig og minimere din risiko for rygsøjlen skader .
1 .
Forstå at halshvirvelsøjlen kirurgi kræver et langt ophold i hosptial efter at operationen . Afhængigt af kompleksiteten og omfanget af operationen , uanset om du hals var involveret , og om du havde ben vin , kan du behøver at udsætte på hospitalet i 1 eller 2 uger.
Har din familie til stede på hospitalet , hvor læger og sygeplejersker instruere dig om hvordan man får ud af sengen og bevæge sig rundt i rummet .
2 .
Mens du er på hospitalet , gør den foreskrevne tilbagelænet øvelser . Efter halshvirvelsøjlen operation , er det vigtigt at fastholde omsætning i benene . Laver øvelserne langsomt 3-4 gange om dagen , især hvis du har besvær med at gå rundt på hospitalet rummet . Hvis du ikke får nogen bevægelse , din risiko for postoperative komplikationer er højere .

3 .
Når du er klar til at blive udskrevet fra sygehuset , skal du sørge for din familie er i værelse , så de kan lære af decharge instruktioner . Hvis du har ryg-eller halskraver , skal du nogen til at hjælpe dig med at fjerne kraven og vest , når du vasker dig selv .
4 .
Indtil lægen siger , du er helbredt , de kun øvelser og typer af bevægelser, du skal gøre er at gå og tilbagelænet ben øvelser . Må ikke løfte vægte eller tunge genstande , og ikke forsøge at løfte tunge ting over hovedet . Sit ups og vride øvelser anbefales ikke til folk overvinde enhver form for halshvirvelsøjlen kirurgi .
5 .

tur hver dag . Gåture hjælper rygsøjlen falde til ro i sin naturlige stilling, og forbliver fleksible efter operationen . Bevæger sig for lidt , kan medføre, at din rygsøjle til at sidde fast eller blive stiv . Dette er især vigtigt, hvis du havde nogen ben vin .
6 .
Tag ikke på din masker eller hæfteklammer . Lad dem falde eller absorbere naturligt . Hvis du har aftagelige clips , vil din læge tidsplan et passende tidspunkt for deres ophævelse. Hvis det bliver forskubbet hurtigt efter rygkirurgi , ringe til sygeplejerske eller læge .
7 .
Bliv informeret om den medicin, du kan og ikke kan tage efter operationen . Nogle medikamenter kan interagere med din smertestillende , eller hindre den helbredende proces .

8 .
Husk, at den post-operative helingsprocessen for halshvirvelsøjlen kirurgi kan tage op til to måneder , eller endnu længere . Vær omhyggelig med at tage ordentlig pleje af dig selv , så du ikke udvikler en alvorlig komplikation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------