Position: sygdoms > 2 >

infektion efter hjernekirurgi

   Hjernekirurgi er et meget delikat procedure , der undertiden er nødvendigt at fjerne tumorer eller læsioner , samt at korrigere hjernen abnormiteter . Der er en lille risiko for at udvikle en infektion med enhver form for kirurgi udført på nogen del af kroppen , men infektioner efter hjernekirurgi er ekstremt alvorlige . Infektioner, efter hjerneoperation kan føre til en række fysiske og psykiske problemer , hvoraf nogle kan være permanente

Typer


Infektioner efter hjernekirurgi er generelt forårsaget af Staphylococcus aureus bakterier og kaldte staph infektioner . Dette bakteriel infektion er resistent over for mange typer af medicin , og kan være dødbringende . Bakteriel meningitis , en anden infektion , der opstår, efter hjernekirurgi , kan forårsage hjerneskade , indlæringsvanskeligheder , høretab eller endda døden uden behandling for den specifikke type af bakterier .

Diagnose


Bakteriel meningitis er en meget alvorlig tilstand . Omkring en tredjedel af patienterne , som udvikler , vil dø af det. Det er en langt mere alvorlig form for meningitis , end den virale type . Babyer , der overlever bakteriel meningitis lider hjerneskade , udviklings- vanskeligheder eller problemer med hørelsen. Det er diagnosticeret via blod arbejde , spinal haner og en detaljeret sygehistorie .

Skilte


Nogle af de tegn på infektion omfatter problemer med synet eller blindhed , nedsat hørelse , tale problemer , kramper , vejrtrækningsbesvær herunder åndedrætsstop , svært med bevægelse og svaghed på den ene side af kroppen . Feber , rødme omkring snittet område eller tab af balance , er også tegn på en infektion . En person, som for nylig havde hjernekirurgi bør vurderes umiddelbart af en læge at afgøre, om en infektion er til stede .

Behandling

Infektion efter hjernekirurgi er så alvorlige, at antibiotika skal indledes, så snart der er mistanke om , at patient har en infektion . Dette bør ske allerede inden lab testresultater er modtaget . Medicin , der anvendes til behandling af bakteriel meningitis omfatter antibiotika i kombination med cefalosporiner , ampicillin eller en række andre bakterier-narkotikabekæmpelse . Kortikosteroider er givet til at reducere inflammation , og krampestillende medicin administreres . Familiemedlemmer får medicin for at reducere risikoen for at pådrage sig sygdommen .

Alternativ Behandlinger

Mest hjerne infektioner kan kun skelnes ved hjælp af laboratorietests , og det er bydende nødvendigt at anvende konventionelle metoder til behandling . Eventuelle alternative metoder skal anvendes i forbindelse med konventionelle behandlinger , der ikke i stedet for dem , og kun på anbefaling af kvalificeret sundhedspersonale . Nogle homøopatiske behandlinger kan lindre symptomerne , og visse kosttilskud kan bidrage til at få immunsystemet stærkere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------