Position: sygdoms > 2 >

kosmetisk kirurgi til vægttab

   Vægttab kirurgi , anses for kosmetisk kirurgi , fordi de er rettet mod at ændre det udvendige udseende af en person enten straks eller langsomt ved at hjælpe en person til at tabe sig langsomt ved at begrænse deres evne til at spise . Der er tre hovedtyper af kosmetiske operationer til vægttab , der anvendes i dag . Ældre metoder er blevet udskiftet , hovedsagelig på grund af sundhedsmæssige betænkeligheder

Restriktive Kirurgi Metoder


Reduktion af forbruget af fødevarer er en måde at fremme vægttab , og dette er baggrunden for den restriktive kirurgi metode . Der er tre typer af denne kosmetisk kirurgi metode , der bruges hyppigst : gastrisk sleeving , lodret stribede gastroplastyg og laparoskopisk justerbar gastrisk banding . I hver af disse operationer målet er at gøre maven mindre og derfor ikke længere i stand til at holde så meget mad som før .

Restriktive Surgery Fordele vsRisici


Der er mange ting at overveje , før du vælger en restriktiv metode til kosmetisk kirurgi for vægttab . Dem, der overvejer det skal vide , at denne metode giver en stabil og sund på vægttab , giver mulighed for portion kontrol , giver mindre følelser af sult og er mindre tilbøjelige til at forårsage fejlernæring end andre metoder . Desværre er denne metode kræver , at en sundere kost antages og kan ikke give vægttab så hurtigt som nogle gerne vil .

Malabsorptive Surgery Metoder


Biliopancreatic afledning og dens nære slægtning kirurgi , biliopancreatic viderestilling med ulcus switch , er det to operationer , der anvendes i malabsorptive metode til kosmetisk kirurgi for vægttab . Formålet med denne operation metode er at ændre fordøjelsen for at fremme vægttab . Dette gøres ved at forkorte og omlægning tyndtarmen til, at mindre mad , der skal optages og derfor færre kalorier , der skal lagres i kroppen .

Malabsorptive Surgery Fordele vs Risici

Fordele og ulemper bør overvejes ved valg malabsorptive operation for vægttab . Mens malabsorptive metoden er gavnligt i at yde sult udfoldelse og lethed i langsigtet vægtkontrol , kan det også medføre ernæring mangler, som skal forvaltes med vitaminer , talrige tarm problemer og problemer med galdeblæren .

Kombination Kirurgi Metode

En tredje operation Metoden kombinerer de to tidligere metoder i en operation kaldet Roux -en-y-gastric bypass . Denne operation metode er gjort for at både at reducere størrelsen på maven og at omgå den første del af tyndtarmen . Kombinationen af de to operationer i en lavere indtag af mad samt en sænket optagelse af kalorier .

Kombination Surgery Fordele vs Risici

Den største fordel ved denne type operation er, at det giver langt hurtigere vægt tab , fordi en person ikke kun vil være at spise mindre , men vil også være absorbere mindre af maden . Dette kan også være en stor ulempe , fordi ikke kun er kalorier ikke indtages så meget , men andre nødvendige næringsstoffer bliver også absorberet mindre . For farerne både operationer vil være til stede efter en kombination operation , hvilket gør denne metode unhealthier end de to andre metoder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------