Position: sygdoms > 2 >

øvelser til post mastektomi

   En mastektomi er en stor kirurgisk procedure og nyttiggørelse af denne traumatiske hændelse kan være både omfattende og smertefuld . Deltagelse i en øvelse program kan bidrage til at reducere inddrivelse tid hjælpe dig med at opnå en bred vifte af bevægelse i dine arme og skuldre samtidig lette helingsprocessen . Derudover kan motion være med til at løfte stemningen , lethed angst og forbedre din generelle sundhed . Øvelserne nedenfor er designet til at forbedre dit sortiment af bevægelse og fleksibilitet . Forsøg ikke nogen vægtbærende opgaver indtil armen på den opererede side og armen på den ikke-opererede side fungerer lige godt .

Rolls


Stå eller sidde og kigge lige frem . Løft hagen , fokusere dine øjne på et objekt direkte foran dig . Udånder og slap dine skuldre . Hold din nakke og rygsøjle så lige som muligt . Bøj albuerne lidt og rul dine skuldre fremad , som om at forsøge at spore en stor cirkel . Gentag denne bevægelse op til otte gange og derefter vende bevægelse , rullende dine skuldre bagud . For de bedste resultater , så prøv at udføre denne øvelse tre til fem gange om dagen .

Shrugs


Når du kan nemt og bekvemt foretage skulder ruller , gå videre til trækker . Denne øvelse er præcis , hvad navnet antyder , en skuldertræk . Men for at skabe større fleksibilitet i den fælles , er forslaget overdrevet lidt . For at udføre et skuldertræk , tage en dyb indånding og træk dine skuldre mod dine ører . Bring dem så højt op som du nemt kan . Hold denne position og lydløst tælle til otte . Udånder og langsomt sænke dine skuldre . Gentag denne øvelse 10 gange mindst to gange hver dag .

Elevatorer


Hvis du har haft rekonstruktionskirurgi, er det vigtigt at undgå at øge dine arme over hovedet , indtil implantatet tilstrækkeligt omfang har afviklet på plads . Med det i tankerne , har disse elevatorer ikke kræver, at du hæve armene over skulderhøjde , men du kan udvide din rækkevidde til at omfatte overhead løft , når du føler dig godt nok . Til at begynde , snup en lille håndklæde og hold den ene ende i hver hånd , trække den stramt . Hold håndklæde stramt som du hæve armene direkte foran dig , så højt som du nemt kan . Hold denne stilling i otte sekunder og derefter sænke armene . Gentag denne bevægelse 10 gange . Så svinge armene til højre og holdt i otte sekunder, og derefter til venstre . Gentag side elevatorer 10 gange så godt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------