Position: sygdoms > 2 >

post - lap - band kirurgi kost & ernæring tips

   Hvis du er blandt de tusindvis af amerikanere , der overvejer at LAP-BAND kirurgi som et middel til at nå dine vægttab mål , skal du lave en levetid vilje til at ændre : Ændring i din spise adfærd og ændre i dine kostvaner . Kirurgi alene vil ikke kaste din overskydende pounds , men snarere en korrekt kostvaner kombineret med kirurgi er nøglen til din succes

Vigtigheden af korrekt ernæring


Når du første gang gennemgå LAP-BAND procedure , og det har skabt din mindre mave , eller pose , går du videre langsomt gennem forskellige faser af en post-op kost . Denne diæt er beregnet til at sikre, at du får den næring , du har brug for, du heler ordentligt , og at du undgår unødige komplikationer . Den første etape har dig på en flydende diæt , mens den anden bevæger dig op til purerede fødevarer , den tredje tilføjer bløde , eller formalet fødevarer , og endelig du opgraderer til faste stoffer . Din læge vil overvåge Deres helbredelse gennem disse faser , som vare mellem fire og otte uger , afhængigt af den enkelte .

spise en varieret kost


Når du er begyndt at spise fast føde , er det vigtigt at spise nærende fødevarer. Operationen minimeret størrelsen af din mave , hvilket betyder, at det nu kun kan have ca 1 /4 kop af fødevarer til hvert måltid . Fordi mængden af mad, du kan rumme, er reduceret, er det afgørende, at de fødevarer, du spiser har en høj næringsværdi . Vælge elementer fra hver af de fire grupper af fødevarer vil give dig med den korrekte mængde af vitaminer og mineraler din krop har brug for hver dag

Dairy Group


Foods i mejeri -koncernen er højt proteinindhold-. dette er afgørende for ordentlig heling af såret , samt gengivelse af kroppens celler . Valg omfatter yoghurt naturel , creme , ost og skummetmælk . Du bør indtage to portioner fra denne gruppe hver dag

Frugt og grønt

Frugt og grønt indeholder vitaminer og mineraler, din krop har brug for at regulere sin normale processer , såsom afføring . til at øge din immunitet over for infektioner ; og for at hjælpe med at forhindre mod ernæringsmæssige mangler . Du bør spise friske frugter eller grøntsager , der er blevet kogt , eller du kan drikke frugt eller grøntsag juice . Den anbefalede mængde portioner hver dag tre.

Kød

Ikke alene er kød et højt proteinindhold, det er også høj i jern , et mineral din krop har brug for at forhindre dig i at blive anæmiske . Dit valg i denne gruppe omfatter magert kød , fjerkræ , fisk , liverwurst , æg og hytteost . Du bør indtage tre portioner af kød per dag .

Korn

Korn give den rigtige mængde af jern-og B-vitaminer din krop kræver at modstå infektion og forebygge ernæringsmæssige mangler . Du kan opnå det anbefalede antal portioner hver dag , hvilket er to , ved at spise fødevarer som havregryn , saltine crackere og ris nudler eller makaroni .

Væsker

Væsker er en vigtig del af din kost , og det anbefalede beløb er 05:56 glas om dagen . Sip dem langsomt for at undgå overfyldning din pose , og drikke dem 30 til 45 minutter før eller efter et måltid . Drikke med et måltid eller straks efter kan skubbe maden igennem din lomme for hurtigt , så du sulten for tidligt . Vær sikker på ikke at drikke med højt kalorieindhold drikkevarer , som dit system vil absorbere disse , som rent faktisk kan resultere i vægtøgning i stedet for tab . Du bør også undgå at drikke af høj kulsyreholdige drikkevarer disse kan medføre, at din pose til at svulme op , hvilket resulterer i smerter og ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------