Position: sygdoms > 2 >

risiko for LASIK

   LASIK ( Laser Assisted I Setu keratomileusis ) er en type laser øje kirurgi udføres af en oftalmologisk kirurg til behandling af flere øjensygdomme , herunder bygningsfejl , nærsynethed ( nærsynethed ) og langsynethed ( fremsynethed ) . Risici af LASIK operation er meget sjældne . Cirka 1 procent af patienterne oplever alvorlige komplikationer , men de gør omfatter dobbelt syn , at se glorier om natten eller tørre øjne . De fleste komplikationer kan afhjælpes ved en yderligere operation

Sådan LASIK Works


Den øjenlæge udfører LASIK operation ved først at markere din hornhinde med en blækpen at bestemme, hvor han vil skære en tynd cirkulær flap i hornhinden . Når du har skåret hornhinden han folder flappen tilbage , og ved hjælp af en laser lys , han korrigerer og omformer hornhinden . Denne procedure virker for bygningsfejl , og for nærsynede og langsynede synskorrektion .

LASIK Surgery


LASIK er udført som en ambulant kirurgi . Proceduren er smertefri , og kræver ingen bedøvelse ( selv om kirurgen kan anvende en mild bedøvende dråbe i øjnene ) . Afhængigt af rådgivning fra din øjenlæge , kan du have LASIK udføres på begge øjne samme dag , eller det venstre øje en uge og højre følgende ( eller omvendt) . Uanset omstændighederne for din operation , den LASIK procedure varer mindre end fem minutter, og du er løsladt kort tid efter du har hvilet i et stykke tid . Du skal have nogen ledsage dig til operation til at køre dig hjem .

Advarsel


Lider af hyppige tørring af øjnene bør fortælle deres læge først . Tørre øjne skal behandles , før LASIK udføres . Din øjenlæge vil også bede en række detaljerede sygehistorie spørgsmål og udføre en fuld øjenundersøgelse for at sikre, du vil blive en succes kandidat til en operation .

Sundhed og Vision Risici

Risici er minimale og sjældne for LASIK kandidater . Der er en risiko (selv en lille én) af hornhinden flap bliver fordrevet , som kan være smertefulde og kræver mere helbredende tid . Det er vigtigt, at du hvile dine øjne , og ikke gøre nogen anstrengende aktiviteter for en uge efter LASIK er udført . Andre komplikationer ( som kan behandles med medicin og /eller korrigerende kirurgi ) omfatter nattesyn , dobbelt syn , sløret syn , tørre øjne eller øjeninfektion . Sjældent en patient vil opleve regression ( hvilket betyder, at indgrebet fik hende vision bedre for en kort tid , men efterhånden som tiden skrider frem hun oplever en forværring af synet ) . Dette kan rettes med en reparation kirurgi .

Studies

I en online- undersøgelse udført af Harris Interactive i 2003 , var 93 procent af LASIK operation patienter tilfredse med de overordnede resultater af deres LASIK operation . Af dem , udtrykte 73 procent , at de ønskede de havde haft kirurgi før . Yderligere undersøgelser af LASIK operation komplikationer indikerer at de er meget sjældne . En 2006 af American Journal of Oftalmologi oplyst, at en hornhinde forskydning sker omkring 0,3 til 5,7 procent af tiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------