Position: sygdoms > 2 >

skulder kirurgi motion

   Skader på skulder kan kræve operation for at reparere rotator cuff . Tilstrækkelig tid er nødvendig for at helbrede fra kirurgi samt rehabilitere skulderen og genoprette sit sortiment af bevægelse gennem motion . Alle træningsprogrammer skal ske under en læges retning , således at skulderen udøves nok til at rehabilitere den uden lagt vægt på den helbredende fælles

Stretch First


Stretching er en del af de fleste træningsprogrammer og det er nødvendigt at varme op muskler og sener . Skulderen er stive under inddrivelse og forsigtighed skal følges for at undgå kraftig motion , som kan reinjure leddet.

Pendulum


Pendulet er et simpelt skulder øvelse , der er også en god opvarmning. Bøje i taljen og lade arm kvæstet skulder til hænge ned . Laver små med og mod uret kredse med hånden og lad armen for at følge forslaget . Må ikke svinge for bred eller for hurtigt .

Wand Øvelser


Disse øvelser er gjort alt besiddelse af en " tryllestav ", som kan være en pind eller en lineal . Begynd med at gribe fat i staven med begge hænder foran kroppen og med palmer ned . Hæv armene over hovedet , holder albuer lige . Hold wand bag ryggen med begge hænder og flytte den væk fra kroppen . Næste , lå på ryggen , holde overarmene på siderne og underarme på en 90- graders vinkel . Hold wand i begge hænder og bruge skadede arm til at skubbe den forurettede arm væk fra kroppen og samtidig holde overarmen stationære . Næste , skal du holde staven med arm skadede skulder bag din ryg og brug arm kvæstet skulder til at forstå den bag hovedet . Flyt wand op og ned ved at bøje albuerne. Hold wand i begge hænder , mens de hviler det på lårene . Brug den gode arm til at skubbe den forurettede armen ud til siden . Så hold tryllestav foran dig på skulderen , og gøre det samme . Hold hver bevægelse i 5 sekunder før han vendte tilbage til udgangspunktet .

Rotator Cuff Øvelser

lå på en seng , og hold den øverste del af tilskadekomne skulder lige ud med underarmen pegede på gulvet . Hold albuen bøjet , hånden forhøje, indtil den er i niveau med skulderen . Næste , lå på skadede side og placere den øverste arm kvæstet skulder ved din side og underarm på tværs af brystet . Hæv armen udad , indtil den er i niveau med skulderen . Endelig står med begge arme på din side med tommelfingrene pegede ned . Hæv armen af den forurettede skulderen udad , langsomt dreje hånden , så tommelfingeren er pegede ned . Gøre hver af disse øvelser langsomt uden nogen ryk bevægelser. For passiv bevægelse ikke behøver at blive afholdt , tilbage til startpositionen og gentag .

Frekvens

For de bedste resultater , skal du udføre øvelserne to til tre gange om dagen i 10 til 15 minutter hver . Sæt en ispose på den skadede skulder efter at have udøvet at reducere eventuelle inflammation . Stop, hvis nogen smerte sker under udøvelsen rutine og konsultere din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------