Position: sygdoms > 2 >

store skamlæber reduktion

   De store skamlæber er den ydre læber af den kvindelige kønsorganer . Store skamlæber reduktion er også kendt som labiaplasty , og det udføres af en kosmetisk kirurg . Faktorer såsom en aldrende befolkning , vægt udsving og fødsel kan forårsage store skamlæber til at blive større med tiden . Fedtsugning kan medvirke til at reducere størrelsen , men hvis det ikke lykkes , kan en kvinde vælge at få labiaplasty kirurgi

Procedure


Den labiaplasty er udført som en ambulant procedure af en uddannet plastik kirurg efter en indledende høring og revision af medicinske historie. Det tager cirka to timer for selve operationen og foregår under lokalbedøvelse . Under proceduren er skamlæber skæres og afkortes ved hjælp af en skalpel , særlig saks eller en laser . Kirurgen vil derefter sutur skamlæberne hjælp opløse sting .

Cost


Omkostninger varierer fra kirurg til kirurg, men kan variere fra $ 5. 000 til $ 10 000 . Denne omkostning indbefatter anæstesi , kirurgen honorar og anlægget honorar . Potentielle patienter bliver nødt til at tjekke med deres forsikringsselskaber til at afgøre, om de vil dække nogle af eller alle omkostningerne . Om størrelsen af de store skamlæber forårsager smerte under sex eller daglige aktiviteter , kan det være omfattet af sygesikringen . Hvis forsikringen ikke dækker det , tale til kirurgens anlægget om tilgængelige betalingsmuligheder .

Recovery


Den kønsorganer regionen vil være ømme og hævede i flere uger efter proceduren, og samleje vil være begrænset i mindst fire uger. Anstrengende at udøve bør undgås i mindst tre uger , og tamponer ikke skal bruges i ti dage. Nogle blødning kan opstå , så en pude bør bæres i op til en uge . Det endelige resultat vil blive mærkbare i to til tre måneder .

Risici

Ifølge en 2007 erklæring udstedt af American College of Obstetricians og Gynækologer , risiciene langt opvejer fordelene ved vaginal kosmetisk kirurgi . Som med alle kirurgiske indgreb, er der risiko for infektion , bivirkningen anæstesi , blødning , størkning og ardannelse . De store skamlæber nedsættelse kan også forårsage nedsat følelse i området , pigment forandringer , asymmetri mellem de store skamlæber og de indre skamlæber , smerte og seksuel dysfunktion .

Overvejelser

Denne procedure er bedst udføres på fuldt udviklede kvinder . Det anbefales, at alle aspirin , non-steroide smertestillende såsom ibuprofen og acetaminophen , og alle andre blodfortyndende medicin undgås før operationen , samt visse naturlægemidler kosttilskud . Følg kirurgens præoperative råd om , hvad medicin og kosttilskud er sikre . Gode spørgsmål til kirurgen , før planlægningen af proceduren kan nævnes: " Hvad sker der, hvis jeg ikke er tilfreds med resultaterne ? " og " Er mine forventninger rimeligt ? " Spørgsmål om, hvor længe kirurgen har været i praksis , og hvor mange gange han har udført denne procedure kan også dæmpe angst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------