Position: sygdoms > 2 >

tårekanalen kirurgi komplikationer

   Når en voksen oplevelser for store rive i øjnene , kunne en fejl i tårekanalen være årsagen . Når et problem som dette er opdaget , kun to reelle muligheder eksisterer . Den første er simpelthen at leve med den betingelse , den anden mulighed er at have kirurgi på tårekanalen . Operationer kommer med risici , dog. Så simpelt som tårekanalen operation kan være for erfarne kirurger , der stadig har mulige komplikationer

DCR


Den procedure at operere på en persons tårekanalen kaldes en dacryocystorhinostomy , eller DCR . Denne operation indebærer åbning af en lille hul mellem rive sac og indersiden af næsen . Hvis tårekanalen er kun delvist blokeret , så lægen kan forsøge at klare det ved rindende vand for at fjerne blokeringen . Hvis kanalen er helt blokeret , dog canaliculi ( rør , der dræner tårer til lacrimale SAC) kan være nødvendigt at rekonstrueres at genoprette ordentlig rive flow .

Ardannelse


En af de største risici med tårekanalen kirurgi er utilfredsstillende hud ardannelse . Mens noninvasive foranstaltninger kan hjælpe , og korrekt medicinering kan gives , kan patienter , der gennemgår denne type kirurgi har stadig usømmeligt ar på næsen og i nærheden af øjnene .

Blødning


Et andet komplikation af tårekanalen kirurgi er konstant eller svær næseblod . Mens dette ikke kan være direkte relateret til den kirurgiske procedure en person, der oplever nasal blødning efter tårekanalen kirurgi bør tjekke med sin kirurg og en specialist i næse lidelser og betingelser for at finde ud af , hvad der er årsag til blødning .

Infektion

Selvom en DCR kan være helt sterile , hver gang en person gennemgår operation hun er ved at åbne op hendes krop til risikoen for infektion . Selv hvis lægen ordinerer medicin til patienten , infektion i næsen og tårekanalen kan der stadig forekomme . Dette kan føre til at følge op kirurgi at gøre sikker på, at tårekanalen er ikke yderligere beskadiget , og sikre, at patienten ikke udvikler en mere alvorlig tilstand .

usædvanlig kraftigt tåreflod

Selvom en DCR er beregnet til at stoppe overdreven rive i en patients øjne , det oprindelige problem fortsætter eller gentager sig i 10 procent til 20 procent af folk , der gennemgår proceduren. Dette kan skyldes en række faktorer , såsom den tårekanalen er arret over og blokerede , eller dårlig øje pumpning . Mange gange kan disse vanskeligheder styres med follow-up procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------