Position: sygdoms > 2 >

vægttab forventninger fra en lap band

   Den Lap-Band er en bariatriske kirurgisk procedure til formål at fremme vægttab ved at ændre størrelsen på maven . Lavet af silikone , er bandet placeret omkring maven , hvilket skaber en lille pose i den øverste del af maven for at holde en patient fra at spise for meget . I modsætning til sine gastrisk bypass-operation modstykke , har Lap-Band ikke påvirker de typer af spist mad-bare det beløb

Engagerede Patient


Lap-Band kirurgi patienter er typisk fra 60 til 100 pounds overvægt og erfaring betingelser vedrørende fedme , såsom diabetes eller hjertesygdomme , ifølge Lap Band Solutions . En Lap-Band arbejder for at bedre patientens helbred ved ikke blot at begrænse indtagelse af fødevarer, men også at reducere appetitten og bremse fordøjelsesprocessen , hvilket gør en person føler sig bedre længere .

En Lap-Band kræver et tilsagn fra patienten til at ændre hans spisevaner , da Lap-Band ikke selv ændre disse . De fleste kirurger kræver en patient skal gennemgå rådgivning og efter-kirurgisk behandling for undervisning i forbrugende en ordentlig kost . Patienten skal undgå højt kalorieindhold fødevarer og drikkevarer for at sikre den bedste vægt-tab.

for de bedste resultater


Efter at have modtaget undervisning og gøre en forpligtelse til at følge en sund kost , kan en patient forvente at miste op til 1 til 2 lbs. om ugen . 3 £ på de fleste inden for de første 12 måneder efter operationen , efter University of California , San Diego Medical Center . For mange patienter , kan det betyde mere end 100 pounds tabt inden for et år .

Efter det første år , kan patienter ikke oplever ugentlige vægttab , men bør de fortsat tabe overskydende vægt . Som en ekstra fordel , kan kroniske sygdomme , såsom diabetes , forhøjet blodtryk eller søvnapnø , reducere eller endog forsvinde som følge af øget vægttab .

Justerbarhed


I den mest simple begreber, Lap-Band er et bælte , der går rundt om maven . Hvis en patient ikke opnår den ønskede vægt-tab virkning , kan en kirurg justere Lap-Band at gøre det strammere omkring maven . Dette reducerer mængden af mad , der kan forbruges , hvilket resulterer i øget vægttab . Omvendt kan Lap-Band være lempet for patienter, der har problemer med at tilpasse sig de reducerede spise krav .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------