Position: sygdoms > 2 >

vægttabs- kost

   Fedmekirurgi dramatisk reducerer størrelsen og kapaciteten af en patients mave . Dette gør ordentlig ernæring og hydrering den vigtigste udfordring, som overvægtige patient . Den kost umiddelbart efter operationen er kun væsker i flere uger . Efter dette tidspunkt patienten kan gå videre til en meget modificeret fast føde kost , der vil udvikle sig i løbet af de næste par måneder

Kirurgi


fedmekirurgi er en fælles procedure , hvor kirurgerne skrumpe maven af en patient . Den procedure sker ved hæftning i maven , hvilket gør den del , der holder mad på størrelse med et skud glas . I nogle tilfælde var en del af tyndtarmen , der absorberer næringsstoffer , er omgået , hvilket resulterer i hurtigere vægttab . En anden populær form af proceduren er at bandet maven , så det kun vil holde en lille mængde mad , før den person føler fuld . På grund af den reducerede kapacitet , ordentlig kost bliver afgørende for at undgå fejlernæring efter operationen

Initial Kost


For de første adskillige uger efter operationen Duke Medical Center anbefaler en all- væske diæt med følgende betragtninger : . Da de fleste af vores væske er forbrugt i den mad , vi spiser og bariatriske patienter er ikke længere spiser , anbefales det patienterne at drikke store mængder af et lavt eller intet-kalorie drik , som Propel vand eller Crystal Light , for at undgå dehydrering .

Den anden del af den oprindelige kost er at sikre, at patienten bruger tilstrækkelig vitaminer , mineraler og protein . Dette kræver at tage en multivitamin og-forbrugende måltid udskiftning drikkevarer , som sikre. Ideelt set vil et måltid udskiftning ryste har lidt sukker og en masse protein , der giver kroppen med de byggesten den har brug for celle reparation .

Langvarig


Efter de tre uger af flydende kost patienterne får lov til at gå videre til bløde fødevarer, der er let at fordøje . Den post-kirurgi mave er meget mindre og meget følsomme , så målet er ikke at beskatte den , mens den er færdig healing . Igen , bør valg af fødevarer være et højt proteinindhold og lavt sukkerindhold og fibre . En ernæringsforsker, der har specialiseret sig i bariatriske patienter kan foreslå forskellige typer af fødevarer , der passer til de kriterier og er velsmagende .

Efter seks eller så uger bløde fødevarer kroppen er klar til at begynde at spise " normal " mad igen , bare i mindre mængder . Det er stadig rådgivet af lægerne på Duke Medical Center , at patienter spiser høj- protein , lav-sukker , fedtfattig mad . Korrekt hydrering er fortsat vigtigt på nuværende tidspunkt , og at hovedvægten bør fortsætte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------