Position: sygdoms > 2 >

Brystreduktion kropsholdning problemer

   Hvis du opdager, at du oplever skulder , ryg og endnu lavere rygsmerter fra de ekstra pounds du bærer på din BH , kan det være tid til at overveje brystreduktion . Denne smertestillende kirurgi kan ofte ske på en ambulant basis på en operation eller kommunalt hospital . Det første skridt at beslutte, om en brystreduktion er at tage et kig på kilden til dine smerter og muligheder for at løse det

identificere kilden the Pain


Breast reduktioner normalt udføres , hvis seks eller flere pounds vil blive fjernet . Du kan bestemme vægten af dine bryster ved koppen størrelse . Hvis du er DD kop eller højere , du opfylder betingelserne. Dine skuldre er som regel de første tegn på de ekstra pounds der skal transporteres. Svaje ryg skuldre med dips i dem er tegn din ryg er i færd med for meget af en belastning . Spændinger i dine skuldre , ryg og lænd kan også være et tegn på den ekstra vægt du bærer .

er kirurgi for mig ?


Hvis du ofte tager smertestillende medicin for din ryg og skulder smerter , bør du overveje brystreduktion . Fjernelsen af vægten vil ikke kun lindre smerter , men det vil også forbedre din kropsholdning . Under smertestillende er ikke en løsning , men en midlertidig taktik , der kan potentielt bringe mere skade på din krop , som visse lægemidler kan skade dine organer , hvis store mængder er indtaget. Selv over-the-counter medicin er beregnet til lejlighedsvis smertelindring .

Når de søger en kirurg , skal du gå til din gule sider eller online og find bord-certificeret læger i dit område . Denne operation kræver, at du skal bevidstløs i op til seks timer og kræver masser af hvile og pleje efter operationen . Interview et par læger , før du beslutter dig . Spørge, hvor mange operationer de har udført før , hvilken størrelse kop de ville anbefale for dig , hvor længe operationen og helingsprocessen vil tage , og hvad omkostningerne er .

brystreduktion kan være en medicinsk nødvendighed med en diagnose af rygsmerter . Din forsikring vil dække denne operation , men tjekke med dem , før du vælger en læge .

Hvad kan jeg forvente efter operationen ?


Forvent en seks -ugers helingsprocessen . Din læge kan anbefale at gå ned til en C skål , som vil virke frygtelig lille , men vil give fantastiske lettelse for dig i fremtiden .

Sørg for at du får alle recepter fyldt før operationen , så de er der ved sengen , når du har brug for dem .

Få hjælp i hjemmet med det grundlæggende som dressing , spise og bade .

Sørg for at du har de nødvendige sår rengøringsmateriel og gaze til at hjælpe din indsnit heler hurtigt

Køb sports bh'er til at sove i ; . det vil hjælpe dine bryster i at bevæge sig rundt og tåreflåd sting .

Og bare fordi du føler dig godt betyder ikke, du skal bevæge dig rundt . Hvis du er på medicin for smerter , være meget forsigtig med ikke at nå eller strække og rive sting .

har ikke planer om at køre for de første to uger

genlæring Sådan at stå og gå

Din lysere krop vil tage nogle at vænne sig til-. på en god måde . Undgå at bære højhælede sko , indtil du er fortrolig med de små justeringer, du vil gøre . Tag dig tid til at indarbejde en omvandrende ordning , der vil tone din overordnede krop uden unødig belastning .

Og så får du at shoppe for tøj designet til resten af kroppen . Nyd det!

Hvad vil de se ud ?

Dine bryster bliver mindre og munter . Det vil tage flere uger før den puffiness fra kirurgi er væk, og dine bryster løse i deres naturlige form . Dine brystvorter måske eller måske ikke være så følsom som de var før operationen , men vent indtil de er fuldstændig helet , før fastsættelsen af din følsomhed .

Vil der være ar?

Det afhænger af din hudtype . Hvis du er tilbøjelig til keloider , så forvent ar . Men du kan reducere dem hurtigt med ar-fjernelse gel og klæbestoffer , der nu er tilgængelige i håndkøb . E-vitamin kan også bidrage til at mindske ar , men anvendes efter såret er helet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------