Position: sygdoms > 2 >

Hvor hurtigt kan du bære makeup efter LASIK ?

   LASIK operation er brug for at rette op på visionen om et eller begge øjne for folk , der lider overvejende af nærsynethed . Operationen er designet til at mindske eller fjerne en patients behov for recept briller eller kontakter . Der er restriktioner på aktiviteten efter operationen , og som omfatter brug af makeup til kvindelige patienter

Makeup Efter LASIK


Lasikpower. com anbefaler , at kvinder , der gennemgår LASIK procedurer ikke bære makeup i 3 dage efter operationen. Dette omfatter læbestift og eventuelle ansigtet lotion . Efter 3 dage , kan du bære makeup , med undtagelse af øjenmakeup . Læger anbefaler, at LASIK patienter vente en uge , før der ansøges øjenmakeup .

The Big Deal


Fordi makeup er anvendt til ansigt , er der en chance for, at det kan ende op i øjnene , som kan irritere øjet , årsagen infektion eller endda skader på øjet efter operationen . Og tror ikke at bruge en applikator vil beskytte dig , enten . Læger anbefaler ikke brug af en applikator , som du ved et uheld kan stikke sig selv i øjet med det .

Bliv væk fra ansigtet


Mange læger anbefaler deres patienter at holde sig væk fra at opretholde deres ansigt helt i dagene efter LASIK operation . Bortset fra makeup , læger anbefaler , at patienter ikke bruge sæbe eller en ansigtsvask i ansigtet under bade eller brusebad i op til 3 dage efter operationen .

før operationen

Den makeup begrænsning er ikke kun beregnet til postoperative opsving . Læger anbefaler, at du ikke bruger makeup før operationen , også . Faktisk satte mange forbud mod makeup til 3 dage før operationen , med henvisning til samme grunde som postoperativ anvendelse : skade , irritation og infektion .

Dine fingre

Læger advarer om, at bruge din finger omkring øjet-herunder noget så simpelt som at fjerne en øjenvippe-kan være skadelig for øjet i op til 3 dage efter operationen . Mange læger advare deres patienter om ikke at røre deres kirurgisk repareret øje for en eller anden grund , og vil give øjendråber at hjælpe med øje smøring og potentielle irritation fra luftbårne partikler . Endelig er der nogle læger give patienterne beskyttelsesafdækninger til at sove , så de ikke gnide eller stikke deres øjne i en omtåget tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------