Position: sygdoms > 2 >

Hvor længe har du at vente med at have en Fedtsugning efter graviditeten ?

   De fleste kvinder er ivrige efter at genvinde deres før graviditeten tal hurtigt efter fødslen . Når levering dagen ankommer og baby er sikkert velkommen til verden , kvinderne ofte overveje at følge en streng diæt og motion program til at tabe det overskydende vægt er opnået under graviditeten . For mange kvinder , hvis bughuden er tilbage strakt og sagging efter graviditet og slankekure , der har en Fedtsugning udføres af en plastik kirurg kan være den eneste måde at få de ønskede resultater

Funktion


En abdominalplastik , også kendt som en Fedtsugning , er den kirurgiske procedure at fjerne overskydende fedt og hud fundet på maveregionen . I de fleste tilfælde også en Fedtsugning hjælper med at genoprette svækkede eller adskilt muskler og skabe en slankere , glattere og fastere mave profil . Fordi mavemuskler kan adskille under graviditeten på grund af væksten i barnet , kan en kvinde vælge at gennemgå en Fedtsugning efter graviditet at genvinde abdominal styrke og definition .

Tidsramme


Mens den anbefalede tidsramme for en postnatal kvinde at have en Fedtsugning er alt fra tre måneder til et år efter fødslen , er det mere vigtigt for kvinden at være på sin før- graviditet eller idealvægt og færdig med fødedygtige helt , før der en maveplastik . Hvis en betydelig del af vægten er gået tabt efter at have en abdominalplastik , kan den visuelle resultaterne af kirurgi forandring . Hertil kommer , som kvinder ammer bør ikke have en Fedtsugning , da cirkulerende hormoner vil fortsætte med at strække ud på huden .

Overvejelser


Efter at have en abdominalplastik , kan resultaterne blive fordrejet oprindeligt skulle hævelse og patientens manglende evne til at stå helt oprejst , indtil interne væv er helet . Inden for cirka to uger, vil det interne væv blive helbredt nok til at stå højt . På det tidspunkt , vil resultatet blive mere præcise . I cirka tre måneder, når opsvinget er afsluttet, skal patienten se en fladere , fastere mave kontur , der er mere i forhold til hendes krop type.

Misforståelser

Kvinder , der føder ved kejsersnit undertiden tror, at en Fedtsugning kan være udføres efter de føder , da et snit allerede er blevet fremsat i den nedre del af maven for at fjerne barnet . Maveplastik i forbindelse med en kejsersnit anbefales ikke og bør ikke forsøges . Udførelse af en Fedtsugning umiddelbart efter en kejsersnit vil sætte en ny mor i unødig risiko under stressende og krævende tid til pleje af et nyfødt efter levering .

Advarsel

Kvinder bør kontakte deres praktiserende læge eller potentielle plastikkirurg for at drøfte mulige risici i forbindelse med en maveplastik efter graviditet . Risici variere afhængigt af den enkelte , men de kan omfatte ardannelse , voldsom blødning , blodpropper , væskeansamling under huden , infektion , følelsesløshed , misfarvning af huden, tilbagevendende løshed af huden , asymmetri , vedvarende smerter , hævelse i benene , bivirkningen anæstesi , nerveskader , og hjerte- og lunge komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------