Position: sygdoms > 2 >

artroskopisk knæoperationer problemer

   Artroskopisk kirurgi , som enhver kirurgisk procedure , kan have komplikationer , når det er overstået . Forståelse hvad man skal kigge efter , kan være afgørende for at sikre din knæ heler så hurtigt og effektivt som muligt . Afhængigt af den nødvendige mængde af kirurgiske procedurer , kan komplikationer være til stede i større eller mindre grad

Du skal bruge: .
Fabric
Syning saks .
Matchende tråd .
Symaskine .
Tynd elastisk .

postoperativ blødning


Der kan være nogle postoperativ blødning . Generelt er dette ikke giver anledning til bekymring , men hvis det forårsager unødig hævelse i området af proceduren , kan det være nødvendigt at besøge lægen for at få blodet taget ud gennem aspiration .

Infektion


Fordi kirurgen havde at åbne et område af kroppen , infektion efter en operation er altid en bekymring . Infektionen kan være på grund af indsættelsen af et stykke udstyr , der ikke var ordentligt steriliseret eller fra luftbårne forureninger finde deres vej ind i såret . Infektion kan behandles med oral antibiotika , eller hvis infektionen er for stort , en sekundær artroskopisk procedure kan være nødvendigt at rense ud infektionen .

Phlebitis


Phlebitis er, hvad der almindeligvis kaldes blodpropper . Disse er ret sjældne med artroskopisk procedurer , fordi der en tendens til at være mindre skære involveret . Når de gør sker , men de kan være ganske alvorlige . Flebitis kan føre til en lungeemboli , hvor blodprop bliver gratis i blodet og kan medføre åndenød , hurtig hjertebanken , og undertiden pludselig død . Hvis du har årebetændelse , skal du gå tilbage til hospitalet og begynde at modtage blodfortyndende medicin for at hjælpe med den betingelse.

nerveskade

Denne type komplikation er mest almindeligt i forbindelse med menisk reparation . Skader på nerverne i kirurgisk reparerede område kan resultere i alt fra ingen effekt til permanent handicap i led , der arbejdes på . Dagens artroskopisk procedurer har gjort meget for at mindske risikoen for nerveskade ved at beskytte nerverne med en retractor .

årepresse parese

artroskopisk kirurgi kræver , at lægen langsomt blodtilførslen til det område, der drives på . De bruger en avanceret form for en årepresse for at gøre dette . Komplikationer opstår i løbet af kirurgi kan udvide mængden af nødvendige tid til at afslutte artroskopisk procedure og resultere i en kortvarig tilstand, der kaldes årepresse parese . Tourniquet parese generelt resulterer i nogle følelsesløshed i tourniqueted lemmer , men normalt ikke varer mere end 24 timer.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------