Position: sygdoms > 2 >

bryst biopsi komplikationer

   En bryst biopsi er en procedure , der er udført efter en patient har en mammografi og unormal brystvæv er afsløret . Under brystet biopsi , er en del af den unormale væv fjernes og sendes til et laboratorium for yderligere undersøgelse for at fastslå , om vævet er kræft , og skal fjernes , eller hvis det viser nogle andre sundhedsmæssige problemer. Mens denne procedure er normalt meget lav risiko , og de fleste af bryst biopsi patienterne ikke oplever komplikationer , der er potentielle komplikationer , at din læge vil diskutere med dig .

Open Excisional Biopsi


Et åbent excisional biopsi er en af fire typer af biopsi procedurer . I denne form for procedure et snit er lavet så tæt på det faste som muligt for at fjerne enten en del af eller hele massen til test . En lokal anæstesi administreres og det område, der skal klippes , er bedøvet . Denne procedure tager normalt omkring en time at blive afsluttet .

Der er meget få komplikationer i forbindelse med åbne excisional biopsi . Der er en risiko for infektion og interne ardannelse .

axillært Knude Dissektion


Det er en type af biopsi procedure , der afgør, hvorvidt kræften har spredt sig forbi bryster ved at markere armhulen lymfeknuderne under armene . Denne ene til to timers procedure omfatter fjernelse af nogle fedt , der indeholder lymfeknuder fra under armen . Denne procedure sker på et hospital og under fuld narkose .

Komplikationer omfatter permanente følelsesløshed under armen , infektion i incisionssted og armen og hånden bliver mere modtagelig for infektioner .

Sentinel Node biopsi


En sentinel node biopsi svarer til armhulen node biopsi i teorien , men meget mindre invasive . Denne procedure indebærer indsprøjtning af et radioaktivt sporstof eller blå farvestof i og omkring massen . Når massen er placeret kirurgen sporene stien til den tracer væk fra brystet og til den første lymfeknude , og sentinel node derefter fjernes gennem et lille snit .

Det eneste komplikation af denne procedure er at brystet og huden kan være en blålig farve for en kort tid .

Needle Aspiration

Det er en biopsi procedure , hvor en nål bliver brugt til at tegne væske eller væv omkring massen . Selvom denne procedure er den mindst invasive og kræver ingen tilbagebetaling gang der er en større chance for fejldiagnose , fordi hele massen ikke er fjernet

Der er fire typer af nåle aspiration procedurer : fin nål , kerne nål , vakuum assisteret og store kerne .

Post procedure vedrører

Alle ubehageligheder eller usædvanlig aktivitet , der påvirker det område, hvor brystet biopsien blev udført på bør indberettes til din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------