Position: sygdoms > 2 >

den gennemsnitlige omkostning ved en mini Fedtsugning

   Maveplastik ( Fedtsugning ) kirurgi er ekstremt populære kosmetiske procedurer . Ifølge den amerikanske Society of Aesthetic Plastic Surgery , Fedtsugning kirurgi var den femte mest populære kosmetiske procedure i 2008 , med 120. 000 udførte operationer .

En " mini " maveplastik er en variation af denne procedure , og kan være en passende løsning for mange . Prisen for en mini maveplastik kan variere meget , afhængig af flere faktorer . Hvis du er interesseret i denne operation , er det vigtigt at uddanne dig selv om alle de aspekter, herunder omkostningerne .

Mini Fedtsugning Defineret


En mini Fedtsugning er en kirurgisk procedure , der er foretaget af krop profilstyring , og er ideel . for folk , der har overskydende fedt og " udbuling " mellem deres flåde og skambenet . Den svulmende i underlivet er normalt forårsaget af skader på muskler , og denne skade sker ofte under graviditeten. Under mini Fedtsugning , vil kirurgen stramme den nedre mavemuskulatur , punktafgifter eventuelle løse hud , og udføre fedtsugning for at fjerne det overskydende fedt .

Mini vs Full


Denne kirurgiske krop profilstyring procedure er effektiv til mænd eller kvinder , hvis betingelser ikke er alvorlige nok til fuld maveplastik , men er for meget for fedtsugning alene . Derfor mini maveplastik er generelt billigere end en traditionel maveplastik . Også , da kun den nederste halvdel af maven er ved at blive repareret , det kirurgiske tiden er meget mindre , som regel 2-3 timer . En mini Fedtsugning giver også patienter med en kortere og mindre synlige ar .

omkostningsfordeling


Det er vigtigt at overveje de samlede omkostninger ved en mini Fedtsugning . Generelt plastikkirurg kontor vil præsentere dig med et pristilbud for hele operationen . Denne regel en altomfattende skøn og involverer kirurg honorar , udgifterne til hospitalet eller kirurgi centrum , virkningerne af eventuelle beklædningsgenstande og kosttilskud, og udgifterne til anæstesi . Baseret på disse faktorer , de samlede udgifter til operationen i høj grad kan variere , for eksempel de gebyrer , som kirurger og narkoselæger varierer , som gør disse sygehuse . Vær ikke bange for at spørge din kirurg eller hans personale til at forklare alle de gebyrer .

Varierende udgifter til en mini Fedtsugning

Den samlede omtrentlige omkostninger til en mini- maveplastik i USA kan variere fra omkring $ 3. 000 til $ 10. 000. Igen , prisen afhænger af flere faktorer , herunder dit område , oplevelsen af din kirurg , og prisen på dine specifikke kirurgiske anlæg .

Overvejelser

Omkostningerne Ovenstående er gennemsnit og skøn . Det er vigtigt at forstå, at hver kirurg har sin egen prissætning. Researching udgifter til plastikkirurgi i dit område er vigtig, men det er endnu mere vigtigt at vælge en bestyrelse certificeret , erfarne og velrenommerede plastikkirurg . Vær på vagt over for dem, der tilbyder en meget lav pris --- men du heller ikke nødvendigvis at vælge den dyreste kirurg . Skema indledende drøftelser med flere kirurger , der skal evalueres . Vær åben over for tanken , at du ikke kan være en kandidat til mini Fedtsugning procedure , og at du måske brug for yderligere kirurgi for at opnå dit ønskede resultat . Beslutningen om at gennemgå en mini Fedtsugning er spændende , men de bedste kandidater er dem , der er uddannet i alle aspekter af proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------